Miért hiszi mindenki azt, hogy önbizalomhiányos vagyok? Vagy tényleg az vagyok?
Van egy fiú, akinek a társaságában nem tudom teljesen önmagamat adni. Szeretem a fiút.
A sport, amit választottam anno 10 éve, 3 év kihagyás után nem nagyon megy és én ezt elfogadom, nem mondom hogy jól megy, hanem elfogadom a jelenlegi állapotot.
Sokszor izgulok, főleg versenyek előtt, de ki nem?!
Mindig kiállok az igazamért. Mindig. Nem veszekszem, inkább vitatkozom, érvekkel. Teljesen meg vagyok elégedve magammal, testileg is. Realista vagyok. Tulajdonképpen nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. Viszont egyvalami nagyon rosszul esett. Az, hogy az egyik barátom azt mondta, hogy "gyenge vagyok szellemileg". Többen is így gondolják, de nem is ismernek annyira... Szerintem nem vagyok gyenge szellemileg, szerintetek?
Tudom, hogy ennyiből nehéz megállapítani, de nyugodtan kérdezhettek, válaszolok. Előre is köszi a válaszokat!
Szia
önbizalomhiányos biztos nem vagy,az nem ilyen,és ebbe most semmi bántót nem gondoltam
amiket írtál azok nagyon jó dolgok
persze,mindenki izgul, aki nem,na annál nem minden a leg "normálisabb" mindig kell egy kis izgalom,emiatt nyugi
vitatkozol érvekkel? az is nagyon jó szerintem,jó tulajdonság, ha bízol magadban
szerintem ne foglalkozz másokkal,sokan fel sem fogják miket mondanak,hogy milyen súlya lehet a szavaiknak
a sport segít majd ha mégis rájönnél,hogy gyengébb vagy
de ebben semmi rossz nincs,tényleg,kit érdekel?
ha nem tudod elengedni magad,akkor nem biztos,hogy vele kell foglalkoznod,komolyan,ne magadban keresd a hibát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!