Érzelmi zsarolás?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. Van egy srác, aki érzelmileg zsarol. Megkedveltem, de nem bírom lelkileg a viselkedését. Hogy mit értek ezalatt? Ha a dolgok nem mennek úgy ahogy szeretné, nekiáll sóhajtozni, sajnáltatni magát. Ha éppen nem vagyok jó kedvemben, mert sok bajom van, akkor is ugyanazt csinálja. És négy hónap után már nagyon elegem lett, ezért szó nélkül letiltottam. A barátnőim is látták, hogy valami baj van velem az utóbbi időben... Erre vissza kellett adnom az édesanyja nyomására. Megtettem, és közli velem hogy kész lett volna öngyilkos lenni. Ez végképp betette nálam az ajtót.. Nem helyes amit tesz...Sokszor sírtam miatta... A szomorú az, hogy észre se veszi amit csinál, másra nem gondol. Mit tegyek? Mert nem sokáig bírom ezt...2015. márc. 14. 20:17
1/3 acelsziv válasza:
mi az, hogy az anyja nyomására vissza kellett venned? Nehogy már másvalaki lelki szemetesládája vagy céltáblája légy. Az ilyen embert messze kerüld el. A öngyi akar lenni legyen. Ez ne a te bajod legyen. Teljesen elnyom és megtör téged. Kell ez neked?
2/3 anonim válasza:
Úgysem lenne öngyilkos, az ilyenek általában vagy pszichopaták ( aki SOHA ismétlem SOHA nem ölné meg magát) vagy borderlineosok ( akik meg úgyis megölik magukat).
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat :) Nagyon megijedtem, amikor ezt írta
2015. márc. 14. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!