Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogtalan hasznalat es zsarolas?

Jogtalan hasznalat es zsarolas?

Figyelt kérdés
Mikor meg joban voltam egy ismerosommel kuldtem neki egy kepet. O a beleegyezesem nelkul kirakta fbn boritokepnek. Ketten is szepen kertuk hogy szedje le. Nem szedte le. Nem ertem ez mire jo neki. Irtam a testverenek egy smst megkertem szoljon neki. Erre egy kamu vedelmi vallalatos storyt irt le es kuldott a pasija hogy ne zaklassam. Felhivtam a szamot es meg engem fenyegettek meg. Tennem hozza hogy mikor az ismerosom sza.rban volt sokat segitettem es ez a hala?
2014. okt. 18. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Személyiségi jogokkal való visszaélés, bár Te adtad a képet, ő mégis kiposztolta. Kompromittáló esetleg a kép? miért nem maradhat? Tanulság: nem adunk ki akármit magunkról, akkor nem lehet vele visszaélni.
2014. okt. 18. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelentsd a képet a facebooknak, azok tényleg foglalkoznak vele, 1-2 nap max míg letörlik. Az nem zaklatás, hogy valakinek írsz egy SMS-t. Manapság nagy divat ez a gyökérség, állandó éretlenkedés. Szerintem ilyen autista emberek ezek mind, személyesen beszélj velük. Ott ha kitalálnak valami hülyeséget azonnal megcáfolhatod, és nem tudják olyan szinten adni a hülyét mint írásba. Én eddig ezt tapasztaltam, azért ajánlom.
2014. okt. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!