Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bartos. Hogy él még mindíg?...

Bartos. Hogy él még mindíg? Nem tartjátok érdekesnek?

Figyelt kérdés

Felettébb érdekes szerintem. El se akarom képzelni, miket tett magával, a testével ez az ember élete során, sok határon túlment. Évek óta folyamatosan ezt csinálja. Mégis semmi maradandó baja nem lett, sőt. Megint van valami új videója. Nem érdekel az amit magyaráz, de amit leszűrtem:

-Tökéletes fogsor

-Jele sincs megviseltségnek

-Fiatalabbnak néz ki mint akármikor

Valami hihetetlen jó genetikával született. Ehez neki köze sincs, egyszerűen szerencsés.

Más ember szervezete az egytizedét se bírná ki ami neki meg sem kottyan.. Ilyen ritka adottságokkal egy ember sokra vihetné, kár hogy Bartos bolond.

Máshogy közelítem meg a dolgot mint a 15évesek akik ezt az egészet viccként nézik, möster stb, ezért ezektől nem kérnék választ

2015. márc. 14. 02:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A múltkor volt "szerencsém" találkozni vele, és 15 percig kénytelen voltam sok más társammal együtt végighallgatni az élettörténetét.

Őszintén meglepődtem, amikor megemlítette, hogy a 30-as éveiben jár, legalább 50 évesnek tippeltem volna.

Állítása szerint már nagyon fiatalon elkezdte az ivást, én csak arra tudok tippelni, hogy a szervezete már hozzászokott a piáláshoz.

Nem kevesen vannak, akik egész életükben láncdohányosok és/vagy úgy vedelnek, mint a kefekötő, és mégis túlélik egészséges életmódot élő társaikat. Szerencsések, hogy jó géneket örököltek.

2015. márc. 14. 03:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerem Bartost.

De ha iszik, és bírja, akkor jó lehet a genetikája.

Apám 50 éven keresztül volt alkoholista. Napi 2-3 liter bort, és legalább fél liter pálinkát megivott, anélkül, hogy az idegenek észrevették volna, hogy részeg. Nem tántorgott, a beszéde is normális volt, és dolgozott is rendesen. 70 éves kora körül kezdett meglátszani rajta az alkohol hatása. De ez is inkább csak úgy, hogy már kevesebbet tudott inni, mert hamar elaludt. 87 évesen halt meg agyvérzésben. De a testvérei is alkoholisták voltask, és mind 80-90 évig éltek.

2015. márc. 14. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!