Vélemények az IM magazinról?
Szia!
En nagyon sokaig vettem, attol fugg hany eves vagy, tizeneves korosztalynak sok hasznos dolog van benne (felvilagositasok, kerdesek amiket mashol nem mersz feltenni). Viszont eljon az a pont, mikor rajosz hogy az ilyen magazinok nem tudnak ujat "mondani":-)
A gimis éveim alatt végig megvettem minden egyes hónapban. Szóval 4 évig folyamatosan. El vannak rakva egy nagy dobozba, nincs szívem még kidobni a nagy gyűjteményem.:)
Szerintem nagyon jó magazin a tizenéves tinilányoknak, mert tényleg van benne felvilágosítás, divat, pasis tanácsok. Én nagyon szerettem. Főleg mikor régebben nagyobb alakja volt,és keményebb a fedlapja.
Egy idő után ráuntam, mert sokszor ismételte magát a sok cikk, meg már gyerekesek voltak számomra az olyan kérdések nekem, hogy "anya nem engedi hogy fessem a körmöm" stb.
De ajánlani tudom a lányoknak a magazint. :)
20/L
Tényleg van nagy alakú belőle? Nem is tudtam. Már nem igazán figyelem.:)
Ja meg eszembe jutott,hogy a végén amilyen ajándékok jártak hozzá,nem igazán tetszettek.
De igaza van az előttem szólónak, vegyél egyet :))
2es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!