Egyetemi gólyatáborról vélemények?
A szex nem rossz, nem értem mi a bajod vele...
21/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__595..
Ezt a kérdést még én írtam ki.. lettek is érdekes válaszok, de egyébként ne törődj senkivel!:)
Annyi ilyen kérdés volt már...
A gólyatáborok nem mindenhol egyformák, de nekem a tapasztalatom az enyémről: nem kellett vetkőzni, nem kellett inni, nem kellett szexelni sem. Nem is csináltam egyiket sem, mégis tök jól éreztem magam, és nem egyedül voltam, aki nem csinálta a fentieket.
Persze voltak, akik lerészegedtek és egyéjszakás kalandokba keveredtek, de nem ez volt a jellemző, és ők is önszántukból csinálták.
Drogozásról nem tudok, és nálunk volt orvosi felügyelet is. Szerintem efféle nálatok is lesz. Az instruktorok/seniorok, hol hogy nevezik őket, tehát a felsőbbéves szervezők nemcsak a bulihangulatért felelősek, hanem a gólyák épségéért is, ezért nem szokásuk erőszakkal itatni őket, vagy letépni róluk a ruhát erőszakkal.
Arra is kicsi az esély, hogy ne ismerkednél meg olyan gólyákkal, akik hozzád hasonló beállítottságúak. Velük jól érezheted magad. Ha meg nagyon nem tetszik, nem fognak erőszakkal maradásra kényszeríteni, bármikor szabadon távozhatsz. Ez nem egy gimis vagy általános isis nyári tábor, te meg nagykorú ember vagy, ha nem akarsz maradni, távozhatsz.
Egyeteme válogatja, hogy milyen, de az az alapelve, hogy jól érezd magad.
Érdemes menni, mert: Hihetetlen nagy befektetés kapcsolat-ügyileg. Annyi embert ismersz meg, hogy nem az lesz a bajod, hogy egyedül ülsz majd az egyetemen, hanem, hogy nem tudod ki mellé ülj a sok jó arc közül. Illetve másik fontos dolog, hogy itt megismered a felsőbb éveseket, akik nagyon sok tapasztalatot át fognak adni.
A feladatokról, pedig: Semmi sem kötelező, csak azt kell csinálnod amit akarsz. Én sem vagyok egy nagy bulis, nem vagyok nagy alkoholos sem, még is baromira élveztem (akkor sem és azóta sem voltam részeg még soha). Általában szokott lenni meztelenkedős sorfeladat is, de egyrészt nem kötelező, másrészt meg senki nem fog cikizni, mert az a normális, ha megcsinálod a feladatokat akármilyen égőnek tűnik. De mondom azért sem cikiznek, ha nem csinálod meg. Szexig nem szoktak elmenni a dolgok, de nyilván vannak kirívó esetek. Ami pedig a drogokat illeti, nálunk kategorikusan kitiltották őket és megmondták, hogy 5 perce van összepakolni annak, aki nem tartja be.
Ha lány vagy valószínűleg meg fognak fektetni, először kicsit fájni fog, de utána majd te is élvezed.
Ha fiú vagy nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!