Csak velem van ez így a 30. életévet elhagyva? 33/ N
Figyelt kérdés
Észrevettem már pár éve,hogy egyre jobban csak a csendet szeretem.Nem szeretek már zenét hallgatni,nem szeretem a háttérzajokat,pl. TV ,rádió,bármi.Csak a totál csendet szeretem egész nap.Ha bekapcsolja a TV-t a párom,ideges leszek tőle.Más is kérdezte hogy hogyan bírom ki a lakásban hogy nem szól a TV. Miért kell szólnia mindig valaminek,miért nem jó a csend ? Ezt másra nem tudom fogni,csak arra hogy öregszem,és már a nyugalom sokkal fontosabb számomra.2015. márc. 12. 12:56
1/8 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és a csöndet szeretem leginkább.
Szóval ez személyfüggő szerintem.
2/8 anonim válasza:
32 éves vagyok, ki nem állhatom a csendet, mindig szól valami a háttérben. Szerintem ez egyénfüggő. Ki mihez van hozzászokva.
3/8 anonim válasza:
A csendet az szereti aki meg van békélve magával. Nem kell neki állandó zajforrás, hogy a zaklatott zavaró belső hangokat gondolatokat elterelje,elnyomja. Úgy látszik neked mostanában jött el ez az idő.
4/8 anonim válasza:
Nekem is kb. ekkor kezdődött, ugyanígy vagyok.
5/8 A kérdező kommentje:
3-as,ugyanezt gondolom : nagyon sokan nem tudnak csendben lenni,mert akkor jönnek a gondolataik,amikkel nem tudnak mit kezdeni,ezért zajokkal terelik a dolgot :) És elképesztő hogy mennyi embernél kell hogy legyen valami háttérzaj ...
2015. márc. 12. 14:07
6/8 anonim válasza:
Barátnőm 35, én 24. Nem igényli a csendet, sőt...:)
7/8 anonim válasza:
30 éves kor körül így begubózni a csendbe, nyugalomba, nem hinném, hogy egészséges dolog. Mondjuk más zaját, zörgését hallgatni idegesítő lehet, bár van, amikor az se zavar, sőt.
Engem akkor idegesített minden ugyanígy, amikor magas volt a vérnyomásom, és nem szedtem rá semmit. De akkor kb olyan volt a természetem, hogy még a bokorba is belekötöttem.
Gyűlöltem is magam visszagondolva akkor.
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Pólyásként is ott voltam csendben, ahova letettek. :) Az iskoláktól és más lármás közösségi helyektől mindig is agyhúgykövet kaptam.
Egyébként nekem is jönnek a gondolatok, de aztán mennek is. Esetleg elkapok egyet-kettőt és leírom, hátha jó lesz valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!