Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet tele gátlásokkal,...

Hogy lehet tele gátlásokkal, félelemmel élni? Egy idő után összeomlasz.

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, nem tudom pontosan mikor kezdődött ez az időszakom. Azt hittem kinövöm, vártam hogy esetleg az idő helyrehozza, nem tette. Próbáltam motivációs könyveket olvasni, nem segitett. Próbáltam optimista gondolatokat beépiteni a gondolataimba, nem sikerült... egyszerűen ott tartok hogy az utolsó esélyem talán az ha elmegyek egy szakemberhez (viszont attól is félek, mert egyszer voltam egynél, és az volt a problémáimra a megoldás hogy menjek el sportolni...-számomra ez nem megoldás, jelenleg is sportolok, és ha tehetem sportolok- és mégse jobb semmi).

Szeretném ha az életem nem abból állna hogy felkelek, csinálok valami rutinszerűt, eszek, ismét a rutin, majd alszok. Mindenhez félve kezdek neki, irtó sok gátlással, a napi gyomorideg mindig megvan, már volt hogy üldözési mániám is volt. Ezt igy nem lehet birni, utálom ezt a helyzetet, nem látom a kilátást.

Mit tehetnék?

2015. márc. 11. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez volt, mint kiderült hormon probléma volt.
2015. márc. 11. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
a gátlásokat alkohol feltudja oldani egy időre
2015. márc. 11. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik hogy próbálod és útána sikerül/nem sikerül...

a pozitív gondolkodást be kell építeni, az életed részévé tenni.

Pár éve én is olyan voltam mint te.

Ha változtatni szeretnél csak egy megoldás van: változtass.

NE várd a csodát, NE várd hogy más ember majd helyre igazit, NE várd hogy majd idővel jobb lesz, abszolút ne is várj, cselekedj, ez a megoldás, ha félsz, úgy kell megtenned a dolgokat hogy közben félsz, csak így tudod legyőzni.

Nem lesz aki motivál, vagy segít neked, csak egyedül sikerülhet és ezt el kell fogadnod, később ahogy változol persze ez máshogy lesz, de ne függj másoktól.

Azt csinálsz amit akarsz, szabad vagy, ezt elvesztegetni k@rva nagy bűn.

2015. márc. 11. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Lassan 33 éve gátlásban, félelemben élek. Teszem, amit tudok és majdcsak jön egyszer a vég. Ennyi.
2015. márc. 11. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

4

Ne hülyítsd már, csak lusta vagy és besząri.

Olvasd el az elöző kommentem.

2015. márc. 12. 13:28
 6/6 anonim válasza:
Igaz, tenyleg ne vard h segitsenek rajtad mert nem fognak! Keress magadnak egy eletcelt! Akkor lesz ami eltessen, keress valamit ami miatt erdemes felkelned:)
2015. márc. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!