Csak én érzem úgy, hogy az emberek undorítóak, szánalmasak és egyre állatiasabban élnek?
Figyelt kérdés
Teljesen megutáltam az embereket. Moziban dolgozom, és amit nap mint nap látok, az elkeserítő. Miért szórakozás az,hogy kényszeresen, mint a disznók végigcsámcsogják a filmet, majd otthagynak mindent maguk után? És nem arról van szó,hogy morzsás maradt a szék,hanem igénytelenül szétszórva (meg merem kockáztatni,hogy sokszor direkt csinálnak még nagyobb felfordulást) ottmarad a szemét.... tömegközlekedési eszközökökön, utcán sem figyel senki semmire és senkire. Képesek fiatal srácok idősebb nők előtt szó szerint levágódni az ülésekre, mindenki a telefonjába bámulva járkál, nyilvános wc-n is nem egyszer azt láttam,h csak a fél kezét használja az illető, a másikkal telefonozik. Rosszindulatú,kötekedő és buta emberekbe botlom mindenhol. Egyszerűen rosszul érzem magam,mikor nagy tömegben kell lennem.2015. márc. 10. 00:23
11/12 anonim válasza:
Mit vársz azoktól az emberektől, akik valószínűleg a moziba is A szürke ötven árnyalatát mennek nézni.
Tényleg sok a hülye, de nem annyira, mint amennyire te gondolod. Csak a hülyék közül sok jár moziba.
12/12 anonim válasza:
Én utálom a bunkó férfiakat/embereket, nem várom el hogy úgy beszéljenek mint egy királyi családban felnőtt ember csak ne legyen bunkó pl.: ha 10 év van közöttünk ne úgy köszönjön hogy szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!