Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálja ezt velem? (...

Miért csinálja ezt velem? ( Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Most váltottam iskolát, ahova eddig jártam ott kiközösítettek, megaláztak stb... Most ahova járok oda jár az egyik rokonom ( unokatestvér) azt mondták már mikor odakerültem hogy vigyázzak vele, egyik nap mentem a folyosón és 2 fiú elkezdett velem nagyon megalázóan beszélni pl: Te vagy az új lány, tudod remélem hogy az újaknak mindig le kell minket szopni meg ilyenek, elkezdtek fogdosni, akkor jött oda az unokatesóm pár barátjával és eléggé elverték ezeket a srácokat, utána úgy éreztem hogy itt jó helyem lesz, mert védenek, de utána jött a feketeleves, megtudtam hogy az unokatesóm nem éppen egy jó ember, belekevert a dolgaiba, valamiért úgy érzem hogy meg kell felelnem neki. Miért csinálja ezt velem? Mintha ő irányítana engem tudat alatt. ( De amúgy meg mindig kedves, udvarias velem).
2015. márc. 8. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

Kérdezd meg még ötször, légy szíves...

2015. márc. 8. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha egyszer senki nem ad normális választ? -.-
2015. márc. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!