Mi legyek?
Lényegtelen, miből vagy jó.
Vagyis nyilván nem, de én mondjuk jó vagyok informatikából, de nem akarok programozó lenni, vagy informatikus.
Tedd fel a kérdést: Szeretnél matekkal foglalkozni? Igen? Akkor nézd meg az ehhez kapcsolódó munkákat. Nem? Akkor lépj tovább.
Gépész mérnök; informatikus; PLC programozó; mérnök esetleg ezek kombinációi!
Keresett és megbecsült szakmák. Előny minél több idegen nyelv ismerete.
Angol; német, francia; orosz továbbá hogyha nagyon professionalis leszel a szakmádban akkor érdemes valamilyen mandarin nyelvet tanulni. Kínai; korei vagy japán.
Hogyha a fenti szakmából 2 megvan és az alatta lévő idegeny nyelvekből 2-3 akkor nem lesz gondod az életben neked sem és a családodnak sem.
Anyagi természetű legalábbis.
25/F
4-es vagyok. Ahogyan arra 3.ik válaszoló céloz. Fontos hogy szenvedéllyel tudd végezni. Akkor igazàn kiemelkedő lehetsz; mert szìvvel lélekkel csinálod. Ugyanakkor amire nem tért ki. Sokszor előbb reljesül a megbecsülés és utàna odaadóbban és energikusabban tudsz dolgozni. Persze ehhez előbb önzetlenül és kitartóan kell dolgozni. Még ha nem is okoz rendkìvüli örömeket a munka.
Sok sikert!
Gépész, építész, formatervező, egyéb mérnök. Esetleg orvos. Ha jól értesz az emberek nyelvén, lehetsz felső vezető is egy szakterületen.
Csinálj pár személyiségtesztet, azok is segítenek dönteni!
Matek+rajz
lehetnél matematikus
fizikával beoltva építész
informatikus
képzőművész
sportoló
edző
stb.
Én tudjam?
Ismét 4-es!
Akkor lehetnél építész mérnök!
Hogyha igazán jó vagy akkor nem kell egy fülledt irodában dolgoznod! Dolgozhatsz mondjuk otthon, egy nyitott teraszon! És amikor kimész a helyszínre, hogy az építés vezetőknek további instrukciókat adj jellemzően a kritikus munkafolyamatokban és építési fázisokban; akkor is szabadban fogod végezni a munkádat!
Nem mellékesen nem kevés pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!