Hogyan legyek fiusabb? Mit tegyek hogy beilleszkedjek?
Figyelt kérdés
Egy 16 eves fiu vagyok akinek ez az elso eve a gimnaziumban.Lanyosnak erzem magam,a mutogatasok,a viselkedesem,az hogy inkabb lanyokkal logok stb.Egesz eletemben ez volt a baj hogy tul lanyos vagyok,a fiuknal nem merek beszelni,a csajok iranti erdeklodesemet nem nagyon mutatom ki es az egyik legrosszabb hogy kissebsegi komplexusom van egyes "meno fiukkal" szemben.Mindig figyelem a viselkedeseiket,hogy hogy viselkednek de ahanyszor megprobalom ugy erzem hogy szineszkedek mert ez nem en vagyok. Ami meg nagyon bant hogy sokan melegnek gondolnak a hatam mogott es megakarom nekik mutatni hogy rohadtul nem vagyok meleg! Meg szeretnek valtozni,meg szeretnem hoditani azt a lanyt akit szeretek,a fiukkal szoros baratsagot szeretnek kotni,menobb akarok lenni,teljesen mas szeretnek lenni ugy hogy a mostani enembol is meg maradjon valami. De ezt tobabb nem birom a multambol is az ugrik be mindig hogy melegeznek es le kell zarnom a multat es uj fejezetet nyitnom az eletemben mert ezt nem fogom kibirni meg 4 evig sot eletem vegeeig! Elvileg tul kedves vagyok,es en meg puhanynak is erzem magam annyi bajom van ezzel hogy ehez az oldalhoz fordultam hogy segitsenek mert nem tudok mit csinalni.
Ne mutogass, ne riszáld a feneked járás közben, tanulj meg férfiasan gesztikulálni és menni, változtass az öltözködéseden, ne beszélj nyávogósan stb. stb. A csajokkal ugyanúgy jóban lehetsz, ráadásul ha férfiasodsz, majd nem kis cukinak tartanak, hanem a jó pasinak. Gyökeresen megváltozni úgysem tudsz, nem baj az, ha kedves vagy, csak épp sose hunyászkodj meg, pasikkal normálisan erősen fogj kezet és nézz a szemükbe (mert tuti, hogy a szemkontaktust is kerülöd).
2015. márc. 8. 11:11
3/7 anonim válasza:
Legy hatarozottabb. Nem kell lenezonek meg "mindent leszarok, mert suttyo vagyok" jellemunek lenni csak a normalis keretek kozott legyel hatarozottabb. :)
2015. márc. 8. 11:49
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg ne akarj más lenni, mint aki vagy. Miért jobb az, ha magadra erőltetsz egy olyan viselkedést, ami nem is te vagy? Vajon akik úgy a barátaid lesznek, azok tényleg a te barátaid?
2015. márc. 8. 16:07
5/7 anonim válasza:
Ha elkezdik csesztetni azert , ,mert homokosnak gondoljak,az tenyleg jo,inkabb legyen fius es kesz.
2015. márc. 8. 22:59
6/7 anonim válasza:
Már boccs de egyből az első pár sorból az jutott eszembe a "menő" kifejezésre hogy miért kik ők? Miért lesznek ők jobb emberek? Ne akarj sose másra hasonlítani légy önmagad. Ha nem vagy megelégedve sajá magaddal hát tegyél ellene. De az a legfőbb hogy szeresd magad az aki vagy mert anélkül biztos hogy nem lesz normális iskolás éved.
2015. márc. 10. 19:57
7/7 anonim válasza:
Én meleg vagyok és mégis a te ellentéted.
Totálisan férfias vagyok mindig is férfias voltam egész életemben.A lányok,nők állandóan bepróbálkoznak valahogy vonzza őket a kisugárzásom:)A fiús dolgok érdekelnek 100%-osan.
Ez a dolog belülről fakad akarattal sem tudnám megváltoztatni még ha stukkert fognak a fejemhez akkor sem.Ez szerintem nem egy olyan dolog amit tanulni lehet mert az nem te lennél ahogy én sem ha elkezdenék femininen nyávogni és rázni a fenekem.
De szerintem légy önmagad és mindenkire szarj nagy ívben.De ha továbbra sem tudsz túllépni ezen a dolgon akkor válts érdeklődési kört vagy vonj be újakat.Sport ,hobbi a férfiasabbik fajtából így idővel férfias haverokra is szert fogsz tenni.De szerintem akarattal nem feltétlenül jó ötlet megváltoztatni a jelenlegi személyiségedet mások miatt.Mert egy férfias macho képet akarsz a külvilág felé sugározni belül meg rohadtul nem érzed jól megad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!