Fiúk, bírnátok egy "fiúsabb" lányt? Bővebben lent
Kicsit fiús vagyok, és félek, hogy emiatt nem fogok tetszeni a fiúknak. Külsőre ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy sosem hordok szoknyát, mindig csak farmert meg fekete vagy szürke pólót. Inkább az lényeges, hogy viselkedésben, érdeklődési körben jobban szeretem a "fiúsnak" nevezett dolgokat. Évek óta karatézom és a világ minden kincséért sem hagynám abba, ha edzésen nálam erősebb fiúkkal kell küzdenem, az nekem a stresszlevezetés. Metált hallgatok és véres filmeket nézek. A gondolatát sem szeretem, hogy valaki erősebb nálam (ha az illető egy másik lány az nagyon kiakaszt, ha fiú az kevésbé)
Meg kéne változnom?
Nem kell.
Sok karatés lányt ismerek. Nekik többnyire mindenek karatés párja van 1-1 kivételele. Viszont külsőleg meg sokkal jobban kikell nekik a nőiességüket hangsúlyozni főleg ha egy "kivülálló" fiúval akar összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!