Miért félek mezitláb lenni?
Figyelt kérdés
Félek levenni a zoknimat annak ellenére, hogy nincs semmi baja a lábamnak (pl.: vmi csúnya seb, vagy lábgomba).... de ennek ellenére se merem levenni, soha nem is mertem, kivéve ha zuhanyzok.... miért?
14/F
2015. márc. 7. 21:24
1/4 anonim válasza:
Lelki oka lehet.Felsz valamitol.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom. Talán rejtőzködsz. De talán kiskorodban érhetett valami erősebb behatás, pl beleléptél valamibe, csak nem is emlékszel rá. Tudatalattidba beleéghetett és ezért félhetsz. Szerintem próbálj meg fokozatosan egyre többet mezítláb lenni és így legyőzheted. Én az ellenkezője vagyok, utálok zoknit hordani. 22/F
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. márc. 8. 19:24
4/4 anonim válasza:
Legjobb lenne állandóan erős cipőben lenni :D Gondoljon csak bele mindenki, menekülni kell, megtámadnak, futni kell, harcolni akkor nincs rosszabb egy védtleen sebezhető lábnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!