Fiúk, tetszenek nektek az okos kedves, aranyos, alapjáraton csendes lányok (akik viszont van amikor nagyon is sokat tudnak beszélni), akiknek nem feltétlen divatosan öltözködnek, megvan a saját stílusuk, még ha az nem is annyira feltűnő (szóval teljesen normális, átlagos ruhákban járnak) ? Itt az okos azt jelenti, hogy olyan, aki jó tanuló, szóval van esze, lehet vele komolyan beszélgetni, viszont legtöbbször vidám is.
Egyébként nem fogom hagyni, hogy "átformáljanak" az egyetemen, vagy fősulin. Utolsó, köszönöm a tanácsot, megfogadom. De az a baj, hogy a fiúk se nagyon beszélgetnek, én meg csak úgy nem tudok odaállítani, hogy "heló, beszélgessünk!". Persze, ha van alkalom, beszélgetek a normális srácokkal, de például van egy osztálytársam, aki szinte meg se szólal. Na vele például nehéz beszélgetni :D
2015. márc. 7. 21:25
12/16 anonim válasza:
Aranyos lánynak tűnsz, remélem ez így is marad, habár erősen kételkedem benne. Mire odakerülsz nem is fogsz emlékezni erre a beszélgetésre, csak az fog számítani, hogy hol van a party, meg hogy hol lehet berúgni és melyik menőcsávóval lehet lefeküdni. Ilyen egy tipikus egyetemista nő. Ne legyen igazam.
Egyébként egy kedves, aranyos lány egy szótlan fiú szívéhez is könnyen megtalálja az utat. A probléma az, hogy manapság a kedves lányok kihalófélben vannak.
2015. márc. 7. 21:34
13/16 piriiiii válasza:
Egy: lány vagyok, nem nekem szól a kérdés, kettő: talán kissé sablonos, de: azt hiszed, valaki attól lesz értékes szellemileg, ha bemagol egy csomó felesleges infót? Ezzel szeretnél bevágódni?
2015. márc. 8. 14:00
14/16 anonim válasza:
Igen.
2015. márc. 8. 18:43
15/16 anonim válasza:
"azt hiszed, valaki attól lesz értékes szellemileg, ha bemagol egy csomó felesleges infót? Ezzel szeretnél bevágódni?"
És ezt te miből szűrted le, drága? Mert szerintem a kérdező semmi ilyenről nem beszélt.
2015. márc. 8. 19:38
16/16 piriiiii válasza:
"Itt az okos azt jelenti, hogy olyan, aki jó tanuló..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!