Fiúk, nektek tetszenek az okos lányok?
A nagy igazság az, hogy a nők vagy csúnyák vagy szépek és buták...
A kivétel pedig mindenkinek tetszik :)
Több többdiplomás barátnőm volt, vonz az értelmük. De mindnek volt valami súlyos kattanása, vagy komplexusa, esetleg nagyon nehezen lehetett velük zöld ágra vergődni.
Teljesen vegyes, embere válogatja.
"De én még egyébként is eléggé fiatal vagyok, és a korosztályomban nem is nagyon találkoztam még ilyen fiúkkal"
Van egy csomó olyan fiú, csak őket nem veszed emberszámba. Gimiben rajta is átnéztek a nők, a menő focista meg melldöngető hülyegyerek kellett mindnek. Aztán osztálytalálkozón, amikor kiderült, hogy nekem lesz az egyik legkomolyabb diplomám persze mind elkezdett teperni... Akkor már ember voltam jééé...
"Mondjuk én is jó tanuló vagyok, szóval van eszem, viszont ettől nem vagyok egoista, és remélem nem is leszek."
Ebben pedig erősen kételkedem. Bekerülsz egyetemre és a mostani éned egy év alatt meg is semmisül, az egyetem egy iszonyatos egoista ribiképző a nőknek, szaktól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!