Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nektek tetszenek az...

Salalla11 kérdése:

Fiúk, nektek tetszenek az okos lányok?

Figyelt kérdés
Fiúk, tetszenek nektek az okos kedves, aranyos, alapjáraton csendes lányok (akik viszont van amikor nagyon is sokat tudnak beszélni), akiknek nem feltétlen divatosan öltözködnek, megvan a saját stílusuk, még ha az nem is annyira feltűnő (szóval teljesen normális, átlagos ruhákban járnak) ? Itt az okos azt jelenti, hogy olyan, aki jó tanuló, szóval van esze, lehet vele komolyan beszélgetni, viszont legtöbbször vidám is.

2015. márc. 7. 19:44
1 2
 1/16 anonim válasza:

A nagy igazság az, hogy a nők vagy csúnyák vagy szépek és buták...

A kivétel pedig mindenkinek tetszik :)

2015. márc. 7. 19:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Tetszenek, viszont több probléma is van velük. Amint bekerülnek az egyetemre ezeknek a nőknek iszonyatosan elszáll az egójuk, Kedves aranyod lány bekerül az orvosira és egy igazi bunkó, lelketlen, másokon átgázoló egoista nő lesz belőle. Tipikus példa sok ilyet láttam. A következő probléma pedig az, hogy az ilyen nők, vagy a tipikus kigyúrt, primitív, izomagyú rosszfiúkat, vagy a befutott 35 év körüli jogászokat, szakorvosokat egyetemi adjunktusokat, jólmenő vállalkozásokat tekintik csak férfinak. Az elmúlt jó pár évemet ilyen nők között töltöttem, külsőre átlagos, de intelligens srácként, esélyem sem volt náluk, átnéztek rajtam, bunkóztak velem, levegőnek néztek, barátzónáztak. Tele van ezekkel a nőkkel a tököm, finoman fogalmazva. Egy normális, átlagos intelligenciájú, kedves lány sokkal jobb. Nekik teljesíthető elvárásaik és sokkal kisebb egójuk van.
2015. márc. 7. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen tetszenek, jó lenne egy ilyet megismerni ;)
2015. márc. 7. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:

Több többdiplomás barátnőm volt, vonz az értelmük. De mindnek volt valami súlyos kattanása, vagy komplexusa, esetleg nagyon nehezen lehetett velük zöld ágra vergődni.

Teljesen vegyes, embere válogatja.

2015. márc. 7. 20:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, tetszenek, nem zavar, ha visszahúzódó, csendes.. persze azért ne legyen ronda.
2015. márc. 7. 20:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát, biztos van benne igazság. Mondjuk én is jó tanuló vagyok, szóval van eszem, viszont ettől nem vagyok egoista, és remélem nem is leszek. Néha még kissé bizonytalankodó is tudok lenni, bár azért valamennyire határozott iis vagyok. Viszont nem szeretnék megbántani másokat, néha ezért is vagyok bizonytalan néhány emberrel. Egyébként nekem nem a magas, kigyúrt, "macsó" típusú fiúk tetszenek, hanem épp ellenkezőleg, a normális srácok, akik jólelkűek, értelmesek(nem kell mindenből ötösnek lennie, az is elég, ha pár dologból jó, abból ami érdekli, szóval azért legyen esze,ne álljon bukásra 6 tantárgyból, és lehessen vele normálisan beszélgetni), és persze legyen humora. Nekem nem baj, ha egy srácnak viszonylag átlagos a külseje. Mondjuk én nem sokszor beszélgetek fiúkkal, úgyhogy nem tudom, hol találnék ilyen srácot(mert ugye az embernek a belső tulajdonságok akkor tűnnek fel jobban, ha már ismeri az illetőt, vagy legalábbis beszélgetett vele). De én még egyébként is eléggé fiatal vagyok, és a korosztályomban nem is nagyon találkoztam még ilyen fiúkkal
2015. márc. 7. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:

"De én még egyébként is eléggé fiatal vagyok, és a korosztályomban nem is nagyon találkoztam még ilyen fiúkkal"

Van egy csomó olyan fiú, csak őket nem veszed emberszámba. Gimiben rajta is átnéztek a nők, a menő focista meg melldöngető hülyegyerek kellett mindnek. Aztán osztálytalálkozón, amikor kiderült, hogy nekem lesz az egyik legkomolyabb diplomám persze mind elkezdett teperni... Akkor már ember voltam jééé...

2015. márc. 7. 20:36
 8/16 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én is jó tanuló vagyok, szóval van eszem, viszont ettől nem vagyok egoista, és remélem nem is leszek."

Ebben pedig erősen kételkedem. Bekerülsz egyetemre és a mostani éned egy év alatt meg is semmisül, az egyetem egy iszonyatos egoista ribiképző a nőknek, szaktól függetlenül.

2015. márc. 7. 20:38
 9/16 A kérdező kommentje:
már írtam, hogy nekem nem kellenek hülyegyerekek, normális srácokat viszont keveseket ismerek, vagy pedig olyan átlagos srácokat ismerek, akiket nem ismerek igazán, mert nem nagyon beszélgetek velük. Ennek oka: kicsit félénk vagyok, és nem nagyon merek közeledni a fiúk felé.
2015. márc. 7. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Ők is kicsit félénkek. Na ilyenkor mi van? Ismételten mondom, vannak normális srácok, csak arra nem veszed a fáradtságot, hogy beszélgess velük... Csak várod a szőke herceget most még fehér lovon, kicsit később fekete Audiban...
2015. márc. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!