Túl mainstreamnek tartom az emberek céljait, és ez megakadályoz abban hogy életcélom legyen mit tegyek?
valami olyat tenni ami mindenkin segít
elmenni a hawaii szigetekre
sportkocsit venni
gyerek, család
maradandót alkotni
házat venni
dolgozni és pénzt szerezni
ugyanmár... mindenki ezt vagy ezekhez hasonlót akar
felemészt az hogy azért vagyok demotivált mert egyszerűen nem akarom azt csinálni amit mások csinálnak vagy csinálni akarnak.
úgyérzem az életem irányíthatatlan és csak sodródok az árral.
mit tegyek?
Hehe, én nem ezeket akarom. De ettől nem érzem magam hú de extrának. A felsoroltak közül csak családot és házat akarok. Én pl. szeretnék művészeti ágban alkotni, tudós lenni, megtanulni a jelnyelvet, búvárkodni, elutazni Finnországba, megtanulni nagyon sok hangzó nyelvet, eredeti nyelven olvasni az Iliászt, együtt elérni az álmunkat a pasimmal (mármint az övét, én az enyémet, és ebben támogatni egymást), örülnék, ha egyszer valaki megtisztelne azzal, hogy csak nekem mondja el egy titkát, szeretnék egy törzshelyet, meg akarok tanulni snowboardozni, verseket akarok fordítani, átúszni a Balatont, megvenni a kedvenc bandám összes CD-jét, eljutni 100 rockkoncertre, kitüntetéssel szerezni diplomát, rendezni egy álarcos bált, elmennék luxushajóútra, laknék közös albérletben a legjobb barátommal (jelenleg nem kivitelezhető), egyszer meg akarok érinteni egy kardszárnyú delfint, valaki példaképe szeretnék lenni, részt venni egy olyan versenyen, amihez amúgy nem értek (pl. fotópályázat), megverni apámat sakkban, készíteni egy fotót, amin az összes barátom rajta van, és egyikük se hiányzik, és szeretném, ah egyszer elmondhatnám valakiről, hogy már 30-40 éve a legjobb barátom.
Most ettől neked jobb lett? Nem értelek.
Itt egy rakat ötlet, válogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!