Tudnátok mondani olyan sorozatokat, amelyek nagyon jók, és a nézésük Magyarországon nem számít mainstreamnek?
Egy kicsit elterjedt az Agymenők c. sorozat, de nem mondanám mainstreamnek.
Game of Thrones 3 évadát néztem végig, majd jön a 4. évad is, valami baromi jó sorozat szerintem, és nem mindenki nézi, de ez is elég magas szintű, külföldön felkapottabb sorozat.
Az Arrow c. sorozat volt ami nem olyan magas színvonalú, de nekem nagyon bejött, nem tudom hogy lesz e 2. évad, viszont fenn van online az 1. évad összes része.
Miből gondolod, hogy bárkinek is büszkélkednék evvel? Saját szórakozásomra nézek sorozatokat, de az olyanok valahogy nem izgatnak, amiket minden második ismerősöm néz.
Persze én vagyok a hülye, hogy egy magadfajta senkinek magyarázom az igazam.
Nem mondottam, hogy föltétlenül rosszak, de nekem nincs reájok szükségem. Van elég ember, aki azokat nézi.
Különben meg újfent bizonyítottad, mekkora egy nulla vagy :D Nincs annál nagyobb égés, mint amikor valaki a helyesírása miatt oszt valakit, közben pedig téved :D a fel-föl igekötők teljesen szabadon megválogathatóak az őket tartalmazó igéknél és főneveknél, így a fölirat szó abszolút helyes. Ja, hogy a média meg a köznyelv nem ezt használja, és egyes agymosottak azt hiszik, csak a mainstream verzió a helyes? Arról én nem tehetek, nem is érdekel...
Ez óriási öngól volt, javaslom lépj, mielőtt újabb hibákat vétesz...Vagy rejtsd el a fölhasználóneved - nem túl elegáns, de úgy legalább kevésbé föltűnő az égésed.
A The Shield az egyik legkevésbé megérdemelten alulértékelt sorozat szerintem. Az eleje lassan indul be, de csak mert az első 2-3 évad építkezés a többi számára. Mindennek megvan a következménye, olyan visszautalásokkal amiket máshol nem hiszem hogy láttam volna. A főszereplő egy korrupt kommandócsapat vezére, kb arról szól a sorozat hogy a sok bűn amit elkövetnek hogy tér vissza a későbbiekben. 2. kedvencem összességében.
Az első a Dexter, de azt lehet hypeoltnak tekinted, bár szerintem ez még nem számít annak, csak simán el van ismerve nálunk is. Az alapsztorit biztos ismered, de ha nem, akkor röviden annyi hogy egy sorozatgyilkos bűnözőket gyilkol egy gyerekkori trauma hatására. Folytonos ölési kényszere van, és ugyan ez betegnek hangzik leírva, de a főszereplő nagyon szerethető karakter. Látjuk hogy próbál beilleszkedni a társadalomba, hogy építi a kapcsolatait, milyen események hatására megy át jelentős jellemfejlődésen... Csak ajánlani tudom. A pilotja is nagyon erős már, de nekem kellett kb 3 rész hogy a szerelmese legyek. Ennél jobb atmoszférával rendelkező sorit nem igen ismerek. :D Bár lehet csak engem rántott be nagyon, ha belenézel eldöntöd majd.
Az így jártamnál sokkal jobb sitcom szerintem a Dokik (Scrubs), amit ha nem láttál mindenképp érdemes bepróbálni. Egy fiatal orvostanonc életéről szól, hogy hogy nő fel az idők alatt, hogy válik sikeres orvossá, hogy teszi túl magát a kórházban ért traumákon, mindezek mellett nagyon jó humorral. Az elején lehet kicsit szokni kell, mert egyik karakter sem sablon, de ha megszereted őket nem lehet abbahagyni. Én a 8 évadot 3 hét alatt néztem meg, meló mellett. :D
A Beaking Bad is nagyon jó sorozat, kicsit talán felkapott ez is, de hozzáteszem teljesen megérdemelten. Legjobb színészi játék és legjobb karakterfejlődés ever'.
Most tart az első évad 4. részénél a Ray Donovan, nekem egyelőre ez is nagyon tetszik. Egy próbát adhatsz neki szerintem.
Aztán ha a The Shield elejéhez nem lenne türelmed, hasonlít rá a Sons of anarchy, annyi különbséggel hogy ott már a 4-5. résztől beindul a dolog nagyon. Motorosbanda harca a törvény túloldala és a többi banda, plusz egyéb csoportok ellen. Nagyon jó feelingje van, és annyira talán nem is felkapott. Mondjuk én inkább a The Shield után ajánlanám, mivel a SoA showrunnerje segédkezett a Shieldben is, így vannak utalgatások oda is amiket én imádtam észrevenni nézés közben. :D Egy csomó színész jött át a soába játszani onnan, ami számomra nagy élmény volt.
Ui: semmit nem ajánlok szinkronnal, a dokikén kívül szerintem az összesé rosszul sikerült.
Testvérek (Brothers and sisters)
Murdoch Mysteries
Gran Hotel
Bajo Sospecha (spanyol, nem tudom, van-e fordítás, gyanú alatt, azt jelenti)
Öltések közt az idő
Mr. Selfridge
Az utolsó angol úriember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!