Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják ezt a tinilányok?

Miért csinálják ezt a tinilányok?

Figyelt kérdés

Csak a szerelem érdekli őket. Idézetes oldalakat csinálnak, és olyan idézetes képeket raknak ki, amik a világfájdalomról szólnak,meg hogy úúúgy hiányzik az a fiú. A motiváló, szép, és OKOS idézeteket kíirni tényleg okos dolog, de hogy olyanokat, hogy "De rossz az élet nélküle" hülyeség. Ti mit gondoltok az ilyenekről?

Egyébként ez szerintem a nevelés kérdése. Én a lányomat mindig úgy neveltem, hogy ameddig nem lesz fizikai fájdalmat, addig mosolyogjon! De rengeteg tininek látom az arcán a világfájdalmat. Igen, lehet hogy az ilyen lányt megcsalták. És?! Ettől még a szülei nem dobták ki! Van laptopja, amit én egyébként a lányomnak nem engedek meg, a szülei szeretik, és nem lesz világvége.

Abból áll a tinikoruk, hogy sírnak az egyébként 290 999 Ft- os laptop előtt. A lányom élete nem. Ugyan tegnap épp kapott egy laptopot, de ő tudja használni! Örül, hogy van neki, és nem sír előtte azért, mert egy fiú nem jelölte be, és nem írja azt neki, hogy "Imááádlak, hercegnőm!" Persze kötözködőnek tűnhetek, de egem csak az zavar, hogy nincs nekük vidám tinikoruk. Az én lányom egy életvidám, kedves, vicces lány, és nem egy befordult "Utálom az életem" lány. Sok mindent megadok neki, de ő ezt élvezi, és nem az van, hogy kap egy iPhone 6- ot, de másnap már valami miatt nyafog. Kimegyünk sétálni, beszélgetünk, hülyéskedünk. Nem mondom azt, hogy "Menj ki egyedül, nem érek rá". Pedig sok dolgom van. Eljárunk fürdőbe, kalandparkba, állatkertbe. És nem akar egy "Szomorú tini vagyok" oldalt létrehozni. Azon gondolkoztam, azok a tinik, akik egész nap csak a szobájukban gubbasztanak, talán ezért olyan rosszkedvűek. Nem tudják, hogy az élet néha milyen szép is tud lenni.

Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Szerintetek is nevelés kérdése?

2015. márc. 5. 09:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Trollnak tetszik lenni?
2015. márc. 5. 11:21
 12/24 A kérdező kommentje:

Neked mi bajod? 456666576 ismerősöm van FB- n a prof.képem 700- an lájkolták na menőbb vagyok már???!!

Pfú...

Többet nem jövök fel erre a kuva oldalra... Tele van idegbetegekkel!!!

2015. márc. 5. 11:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tele van idegbetegekkel? Na itt kezdtem el nagyon röhögni még be is jöttek a szüleim hogy mi bajom. Pont egy idegbeteg mondja hogy sok az idegbeteg. :Dd
2015. márc. 5. 12:04
 14/24 A kérdező kommentje:

Be is jöttek a szüleid? Na itt buktál le te hülyegyerek. 10 évesen itt pofázol nekem!!!

Én meg 40 éves vok ám

Találkozunk a kilences buszon, kisfiam!

2015. márc. 5. 13:03
 15/24 A kérdező kommentje:
Továbbá hozzál magadnak bukósisakot, láb- és térvédőt.
2015. márc. 5. 13:05
 16/24 A kérdező kommentje:

A lányom épp mondja, hogy a Neon.hu-n olvasta, hogy egy tudós szerint az embereket meg fogja ölni az agresszió.

Egyetértek!

2015. márc. 5. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
BOLDOGOK A LELKI SZEGÉNYEK - MERT ÖVÉK A MENNYEK ORSZÁGA.
2015. márc. 5. 15:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye. Te hülye vagy. Hülye internet troll. Takarodj inkább az oldalról.
2015. márc. 5. 15:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát te szórakozol,vagy nem vagy normális.Remélhetőleg inkább az első.
2015. márc. 5. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan sajnálom a lányodat ha te tényleg anya vagy. Te annyira sötét vagy, hogy az már ritka..Buta, ostoba, és kötekedős. Te beszélsz nyugalomról, szeretetről?? Hiszen az írásoddal pontosan kimutattad, hogy messze vagy te a jó szülőtől ha az vagy egyáltalán.

Nem tudom ki mondta, de rád nagyon is illik.

"Ne vitázz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre, ott meg legyőznek."

Szóval én nem vitázom veled, mert értelmesebb vagyok annál..

2015. márc. 5. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!