Hogyan kaphatnám vissza az érzéseimet?
Nem tudom, hogy ti is tudjátok mit jelent, de elmondom, hogy mit érzem magam valójában. Mindig üresnek érzem magam, semmi érzést nem érzékelem. Például ha nevetek, de legbelül semmi nincs öröm, vidám érzés. Csak akkor tudom, hogy jól érzem magam, ha mosolygok, vagy nevetek, vagy jó kedvem van, hogy mindent szivesen csinálnék. Nem érzem sem a gyűlöletet, szomorúságot, irigységet és félténykedést, meg egyéb érzéseket is. Egyébként azért nem érzek féltékenykedést és irigységet, mert régen gyermekkoromban kitöröltem belőlem a rossz érzéseket, mert tudtam, hogy nem helyes dolog igy érezni. Néha olyan letörtnek, borúsnak érzem magam, hogy öngyilkossági gondolatom van és hülye gondolatokon jár az eszem. Csak ritkán érzem a boldog érzéseket, ha még nem tapasztaltam meg. Nem tudok együtt érezni valakivel, ezért inkább szinlelem az együttérzést, vagy nem tudok sajnálatot fejezni valaki iránt.Néha legszívesebben meghalnék, vagy teljesen egyedül lenni, vagy elmenekülnék mindentől és semmit nem tudni. Úgy érzem magam, mint egy érzéketlen robot. Olyan üresnek érzem magam, hogy belül kongott az ürességtől és teljesen sötét van, ha ember beletapogatná a lelkembe, úgysem találná semmi mást, csak fekete sűrű kátrányt.
Talán endogén depresszió lenne? Kérlek, mondjátok meg amit tudtok, de a hülyeségeitek nem érdekelnek, csak a normális válaszokat kérek. Mert tudom, hogy ez nem normális dolog.
Első válaszolónak: Igen, kevés szeretetet kaptam a családomtól. Vannak barátaim. Próbálok örülni valaminek, de nehéz nekem. Ezért töröltem ki, mert utálok megbántani másokat, de néha véletlenül megtettem. Hát igen, már előre terveztem mit szeretnék majd csinálni jövőben.
Kedves második válaszoló, úgy tűnik nem is értetted. Amiről irtál, hogy fiatalok ki akarnak tűnni a tömegből, azt jelenti, hogy törődésre, szeretetre vágynak. Ha helyemben lennél, biztosan nem akarnál újra érezni. És szerinted ez igy jó, amikor kb. 11-12 évestől elkezdtem már igy gondolkozni, és lassan eltűnnek az érzéseim? 11-12 évesen? Persze, hogy nem. Neked sokkal szerencsésebb vagy nálam, mert neked vannak érzéseid. De az viszont nem szerencsés vagy, hogy valójában neked agybajod van, úgyhogy javasolom, menjél az orvoshoz. Fölösleges volt válaszolnod, kár, hogy rám pazaroltad az értékes idődet, mert nem segítettél ezzel semmit a borzalmas modoroddal. További rossz napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!