Mit csináljak ha nem tudom kivel megbeszélni az érzéseimet?
Az érzéseim alatt a szerelmet értem. Nem tudok / nem merek senkinek beszélni róla. Még a legjobb barátnőmnek sem. Néha beszélek erről vele de nem akarom a hülyeségeimmel zaklatni mert szinte egész nap be nem állna a szám ha elkezdeném. Persze én is meghallgatom őt de ő úgymond "normális" kapcsolatban van. Vagyis nem éppen normális csak a felállás.
Volt egy lány erről az oldalról akinek mindent elmondtam, segítséget kértem tőle és én is meghallgattam. 1 hónapja nem beszéltünk és hiányzik. De beparáztam és megszakítottam vele a kapcsolatot. (Ha valakit érdekel írjon és leírom miért.)
Hiányzik, hogy nem tudom senkivel megbeszélni a dolgokat vagy tanácsot kérni. :/ Szerintetek mit csináljak?
Írj naplót.
De most komolyan. Írj naplót. Sokat tanulhatsz a saját gondolataidból amikor napok, hetek, hónapok, évek után visszaolvasod.
Köszönöm a választ!
Kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!