Mit tegyek ha az éjszakás korházi nővér bunkó, beolvas folyton, sőt rángat? /16L
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 16:35
1/7 anonim válasza:
én is voltam hasonló helyzetben. Jóban voltam az egyik dokival, neki szóltam, hogy "megrakná-e" egy kicsit a nőt. Gondolom szólt az illetékesnek, mert 3 nappal később kirúgták a nővért, időközben többen is panaszkodtak rá.
2/7 anonim válasza:
Ok nélkül nem szoktak ilyenek lenni! Én sok nővért ismerek, szinte mind kedves segítőkész és normális, az idiótákat viszont nem szeretik ők sem. Talán el kellene gondolkodnod azon, hogy nem-e a te készülékedben van a hiba!
3/7 anonim válasza:
Ó és még valami, azt tudatosítsd magadban, hogy a nővér nem csicska és nem cseléd, mert általában, ha valakivel bunkók, akkor az azért van, mert a beteg összekeveri őket a cseléddel!
4/7 A kérdező kommentje:
nem voltam bunko. csak kérdezte h miért vannak gyogyszerek nálam , én meg mondtam neki hogy mert ezeket szedem de jeleztem hogy vannak nálam.
Mire ő : -velem te ne szemtelenkedj kislány! (és megrángatott)
mire én : - :o
2015. márc. 1. 16:59
6/7 anonim válasza:
Ha viszont ez tényleg így volt, és a te hangnemed normális volt, akkor hívod az osztályos főnővért és elmondod ezt neki, mert ilyen viselkedés, egy nővértől teljes mértékben tűrhetetlen.
7/7 anonim válasza:
Régi a kérdés, de sok nagy tahó tapló bunkó nővér van. Szólni kell orvosnak vagy valakinek, panaszt kell tenni, nem szabad hagyni. Felháborító, nekem is volt ilyenben részem nem egyszer.
De vannak rendes nővérek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!