Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A nővérem megszállottan imádja az öltönyöket, cigit, és az alsó gatyákaa. Nem hordja őket, és nem is cigizik, csak másokon szereti látni, és furán viselkedik, ha meglát egy öltönyös cigizős embert. Ja és a kék hajú pasikat iss bírja. És kijelentette, hogy a pasijának is cigiznie kell, öltönyt hordania, és legyen kék a haja.(a kék hajról le tudtam beszélni) Szerintetek ez normális?

2014. jún. 1. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt megmondom, csak ezt a kék hajas részt, még meg kell emésztenem. xD
2014. jún. 1. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves a tesód? :DD

Amúgy szerintem is szexi ha egy pasi helyes, öltönyös, és cigizik :DD

2014. jún. 1. 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:
17
2014. jún. 1. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.. én is.. lehet, hogy ez valami életkori sajátosság.. :D
2014. jún. 1. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaja lehet...:)
2014. jún. 1. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Öltönyös dekkelő Kisame :)
2014. jún. 1. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Kislány fétis. A cigi olyan férfiasan áll a szájukban. Az öltöny olyan férfias. A kék haj.. Azt meg nem tudom XD Az meg a saját egyediségének kivetítése.

17 évesen nekem is ilyen dolgok jöttek be. Idegesítettek a velem egykorúak, mert ugye ennyi idősen mi vagyunk az érettebbek, és most minden bazi menő, ami férfias, és nem kisfiús. Normális. Majd elmúlik, amikor később lát egy öltönyös, dohányzó férfit (aki talán még kékhajú is) gyerekesen viselkedni.. :D

2014. jún. 1. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
oké....akkor nem kell aggódnom érte:) köszi a válaszokat!!
2014. jún. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!