Van itt olyan, aki már idősebb, de szereti a gyerekes dolgokat?
én 17 évesen az iskolai tankönyveimet még hello kitty-s meg micimackós meg minden féle cuki kisállatos csomagolópapirokkal fedem be xd
amikor hazajövök az iskolából, első dolgom, hogy megnézzem a Gumball csodálatos világát :D
amikor anyáékkal megyek boltba, mindig kiharcolok magamnak egy kinder tojást, amit utána nem is én eszek meg, mert nekem csak az ajándék kell belőle :"D
na jó, én tényleg nem vagyok 100-as :D
Hát én még így 40 évesen is szívesen olvasok néha meséket, szeretem a szépen illusztrált mesekönyveket is, és az értelmesebb, régebbi rajzfilmeket.Szeretek játszani, pl kártyákkal, társasjátékokkal.Azonban érdekes módon nem nagyon szerettem gyereknek lenni, illetve a gyermek közösségekben nem éreztem jól magam.
Gyerekes csínyekre azonban mai napig kapható vagyok olykor.Ha rám jön a bolodéria, akkor például csendben közelítem meg az embereket és élvezem, ahogy megijednek ahogy hirtelen ottermek, vagy papírzacskókat pukkasztok
az erkélyen és visszhangzik tőle a környék.Meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!