Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki már idősebb...

Van itt olyan, aki már idősebb, de szereti a gyerekes dolgokat?

Figyelt kérdés
Cuki ruha, ágynemű, mesék, játékok, bármi... :)
2015. febr. 28. 18:10
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
"az élet akkor kezd szürkülni, amikor elfelejtünk játszani" - mondta egy költő... vagy én.
2015. márc. 27. 00:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Malloy a Brickleberry című mesében egy aranyos kis medvebocs.
2015. márc. 27. 01:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Én is eléggé az vagyok, leginkább viselkedésben, de az ágyneműim mind olyan, mintha egy 6 éves kislányé lenne, és még mindig van egy plüss az ágyamban, pedig már 22 vagyok.
2015. máj. 16. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem akkor en hozzatok kepest befoghatom. 15 eves vagyok es nagy Violetta fan. Rengeteg poszterem ujsagom 4 kulonbozo nyelven, ruhak iskolaszerek KB MINDEN. De engem nem zavar. Ja es meg IMADOK nevetni. Minden vicces vagy nemvicces dolgon is lepes vagyok nevetni.

Hiszek a szerelem elso latasra-ba meg az orok szerelmben is, annak ellenere hogy egy csomoan mondjak hogu hulyeseg.

Szerintem gyerekesnek lenni jo barmilyen korban mert megfiatalit. De tenyleg. Baratnom nagymamaja egy orok gyerek. Es sokkal fiatalosabb mit egy csomo no a boltokban vagy akarhol.

A tulzott komolysag es a "hamarfelnoves" nem jo es szerintem oregit is. Egyik osztalytarsam mindent komolyan vesz. Ez nem baj csak sose lattam meg ugy igazan lazanak. Sose lattam ugy oszinten mosolyogni. Nem lattam meg igazan boldognak. Es ezt neha atragasztja rank is...

2015. máj. 16. 17:47
 15/25 kizcar ***** válasza:
100%
A mai napig elfogadnék egy jó kis távirányítós autót. No meg ritkán videojáték. 28 f
2015. jún. 20. 20:00
 16/25 A kérdező kommentje:
Én legózni akarok! De egyedül uncsi lenne. :((
2015. jún. 20. 20:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Ú, távirányítóskocsii!
2015. jún. 21. 00:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Kerdezo en imadok legozni!!! Egy csomo duplo es mini legom is van es neha meg jatszok is veluk. Igazad van hogy egyedul uncsi de en a tesommal szoktam vagy magamban csak ugy epitgetek es engem tokre ellazit :)
2015. jún. 25. 01:21
 19/25 Pogány Zsuzsi ***** válasza:
Mi számít gyerekesnek? 50 éves múltam, imádom a plüssállatokat, az értelmes játékokat, az aranyos tárgyakat, az aranyos rajzokat, mindent, ami kedves és mosolyt csal az arcomra.
2015. júl. 29. 11:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít gyerekesnek.de én szeretek kis mintás pizsamákban aludni meg ágyneműkben,van néhány plüssöm is,és imádom a különböző mintás/stílusú ruhákat,és nagyon szeretek animéket nézni,mostanában romantikusakat.A társasjátékozás az egyik kedvenc elfoglaltságom,csak sajnos elég kevesen vevőek rá.=/ meg rajzolni is tudok és szeretek álmodozni és van,hogy azokat rajzolom le.Lassan 20 éves leszek és lány vagyok."nő" :D xD
2015. szept. 8. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!