Ma már nem divat használni az észt? Többi lent
Nincs erkölcs,nincs tisztesség,nincs már szeretet,megbecsülés se hűség ...nevetséges...de az ész sem divat már?!
Egyszerűen az emberek egyre butábbak...mindenkit átmosott a pénz..
Olyan döntéseket hoznak,olyan meggondoltlan lépéseket,önző szívben hosszú távon megvehetetlen kapcsolatokat engednek el,amiket késöbb mindenki megbán..barátságokat,szerelmeket...
Olyan csábító helyzetek,amik messziről üvöltik,hogy kudarc,veszteség ér a szívedben,az életedben,ne csináld!!Mégis bele mennek a elvakult vágyaik miatt az emberek..nem mérlegelnek,nem alszanak rá egyet,nem hallgatnak a lelkükre pedig hallják hogy szól,figyelmeztet nem véletlenül..főleg a mai kockázatos világban,pedig mindenki tudja hogy visszafordíthatatlan utak ezek,amik életek változtatnak meg!!Meggondolatlanok,pedig tudják a következményeket...és ez mindennel így van egy vásárláa,egy üzlet,egy ismerős kapcsolata,egy házasság,egy bűntény,egy megélhetés...
Lehet,hogy hosszútávon jól hangzik valami,de ott a lélek veszik el akkor,már akinek van..jó lenne ha többet hallgatnátok rá,mert a jó és gyarapodás utját adja...nem lopni és fájdalmat okozni akar,sőr megmenteni...
Szívesen:)
Igen,fáj a szívem,mert ezek az emberek,mind közel állnak szívemhez,és borzasztó látni,ahogy magukat érvényesítik a másikkal szembe,úgy,hogy tudom hogy szeretik egymást:(
Szomorú vagyok...olyan önző,és figyelmetlen mindenki:(
Aranyos vagy,de én megértem,és látom a tetteik inditékát,de nem értek vele egyet,nem lesz jobb a vége ha bután döntenek,sőt...
Köszi a linket:),de ez a meditáció nem az én világom...
"Jól mondod:),azon vagyok,hogy felül emelkedjek...bár mindenki így tenne..."
Azért is kérdeztelek,mert azt tapasztaltam ,hogy amikor én magam is felül tudok emelkedni "gyarlóságaimon", tudatlanságaimon, akkor békében vagyok önmagammal , és a világgal. Ilyenkor azt érzem, hogy igazából nincs is más dolgom a környezetemmel. Ilyenkor még a "butaságot" is jobban elfogadom.
Kihangsúlyozom,hogy sajnos nálam ezek az időszakok viszonylag ritkák, de ilyenkor egyértelműen érzem, hogy ez a legtöbb amit tehetek magamért , illetve másokért.
hűha,az ilyen grlobális ők,meg miért,meg a másik dolgok tipikusan ilyen depressziós gondolatmenet követi.
kezd el szedni multi vitamint,d vitamint és járj rendszeresen edzésre,aztán kivered a fejedből az ilyen zavaros dolgokat és a magad dolgával fogsz törődni.
meg kockázatos világ?haha:)
dilis vagy,szedd a vitaminokat és egyél rendesen fehérjedúsan.
Kedves utolsó!
Köszönöm aggodalmadat,semmi bajom...:)
Dilis volnék,mert leírom amit látok,amit tapasztalok, ide jössz megmondod a tutit,mert te nagyon okos vagy ám..az a baj,ha használtad volna az eszed,semmi értelme nem volt ennek az üzenetnek..de pont erről beszéltem hogy nem használja senki,tehát bejöttél trolkodni,miközben se szíved,se eszed,de még olvasni sem tudsz...több szóra nem fecsérelem az időm,kár volt erre is!!
Kicsit elgondolkodtatott a 14-es válaszoló , reakciója , illetve amit Te írtál.
Dilisnek nevezett Téged, viszont ha jobban belegondolok, Te ,.... ha nem is ezzel a szóval de a lényeget tekintve "dilisnek " nevezted az embereket.Viszont úgy látom,hogy Te nagyon megsértődhettél, ha már a moderátornak is jelentetted.
Valójában ezek után miért sértődtél így meg?
Hol olvasod,hogy dilisnek hívtam?
És mi vagy te az ítéletbíró?
Te nem oltogatni jöttél trolka?vagy ez a hozzáfűznivalód a kérdésemre...csakmert ez nem az...vagy rossz címre küldted...
Igen azért van a moderátor,hogy a trollokat vagy a magadfajtákat kiszürje...csak nem félsz,hogy utolér,ne aggódj már te is jelentve vagy...;)
Ezekután gondolom nem kérdés miért huzom fel magam ennyi troll láttán...de hogy igazad is legyen tényleg magamat bántom csak...tudod elég sokan panaszkodnak,hogy mennyi troll van és tényleg....
Majd ha egyszer,komolyan közelítesz,én is úgy fogok hozzád állni...addig NEM!
nem volt itt semmilyen trollkodás,ezért is nem lett törölve a válaszom.
amiket leírsz és ahogy fogalmazol,azok egyértelműen depresszív zavaros gondolatok.
pl a világ fájdalma,a megmentés, a többesszám,semmi konkrétum a saját életedből,hanem globálisan mindenkire érvényesek a felszínes bereccsent állításaid.
a depressziót az esetek 99%ában fizikai folyamatok idézik elő,mint a vitaminhiány,alacsony hormonszint és a tétlen célok nélküli élet.
ezért írtam neked a vitamin pótlást,főleg így február végén lenne ez fontos és az edzést,hogy elfoglald magad valamivel,találj valamiben célt,ami hasznos és viszonyítási alapot kínálhat neked a sivár,kihívásoktól mentes,komfortzónára korlátozott depresszív életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!