Hogy lehetne valakit arra rávezetni, hogy kezdjen sportolni és fogyókúrázni egy kicsit?
Ismerősön vagy alsó hangon 15 kiló felesleg, mielőtt letépnétek a fejem, ezt leszögezném, hogy nagyon rosszul áll neki, teljesen ki van kerekedve, hiába nem idős, ennyi plusz súly senki szervezetének nem tesz jót.
Valahogy rá kéne vezetnem, hogy heti pár alkalommal járjon el edzeni vagy otthon tornázzon, mert az egészségnek is jobb lenne és a párválasztásnál sem egy utolsó szempont a dolog, mondhat bárki bármit. Messze nem csúnya gyerek, de a súlyfeleslegtől ki van az arca is kerekedve, nem előnyös neki.
Nem egy városban lakunk, így nem tudom azt mondani, hogy menjünk le haver kicsit kondizni vagy valami. Ideje is lenne rá. Valami ötlet?
Azért elég undorító a viselkedésed. Mármint az kedves tőled, hogy segítenél neki, na de hogy ezért csesztess itt valakit, mert nem áll jól neki a plusz kiló. Mi közöd van hozzá?
Te tested? Te életed? Akarsz tőle valamit?
Nem? Akkor meg majd ha akar, akkor elkezd sportolni.
Az ilyen dolgokat nem határozhatod el helyette. Nem vagy a helyében. Ha őt zavarni fogja majd tesz ellene. Nem is tudod hogy az ő életében milyen nehézségekkel kell még szembenéznie. Lehet fogalmad sincs, de pont nem hiányzik neki még egy megpróbáltatás a mindennapokban a többi mellé.
És az ilyet amúgy is magának kell az embernek eldöntenie különben motivációja se lenne. Én se azért járok el edzeni mert valaki megkért rá vagy hasonló, hanem azért mert ÉN AKAROK fejlődni. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Ne erőltess rá semmit. Ha nincs elfoglaltságod akkor keress egyet magadnak ne pedig másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!