Mit tegyek hogy legyen tekintelyem?
Figyelt kérdés
26 eves vagyok megis neha ugy kezelnek mint 1 kislanyt. Ha hivatalos ugyeket kell intezni akkor is masokat vesznek be elottem. Talan azert mert szereny vagyok meg felenk es nem merem szova tenni az ilyen eseteket. Barmi idegen helyre megyek letegeznek meg kioktatnak. Vajon mit tehetnek ez ellen?2015. febr. 23. 14:30
1/4 anonim válasza:
A kisugarzasod nem elég tekintélyt parancsoló,ez vagy van vagy nincs,de segíthetek...
2/4 anonim válasza:
PÉNZ,sok pénz. Ettől megváltozik a viselkedésed és magabiztosabb leszel.
3/4 anonim válasza:
Hívod az ügyintéző főnokét és közlöd, hogy az adott illető lekezelő és udvariatlan volt.
4/4 anonim válasza:
Ügyintézésnél az ismerösök, rokonok, stb mindig elöbb jutnak be. Ha letegeznek tegezz vissza!!!!!!! Ha jogtalanul oktatnak ki, nagy pofával üvöltsd le a fejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!