Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irtózok bármilyen...

Miért irtózok bármilyen érintéstől?

Figyelt kérdés
Ha valaki megveregeti a vállam összerezzenek. Néha mikor anyukám megölel úgy érzem kiver a víz nem mondtam neki mert nem akartam megsérteni...a suliban a lányok is sokszor ölelgetik egymást és úgy fotózkodnak én viszont irtózom az ilyesmitől... Nagymamám tud róla de elvicceli a dolgot én viszont mostanában kezdek aggódni. Más érzett már ilyesmit?

2015. febr. 20. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Enyhe autisztikus spektrumzavar.
2015. febr. 20. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
És az mit jelent?
2015. febr. 20. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok. Ki nem alhatom, ha olelgetnek, a rokonok udvozlos puszijatol egyenesen rosszul vagyok. Egyedul a paromnak tudom elturni.

Tanacsot nem nagyon tudok adni, mert 32 evesen meg mindig nem tudtam legyozni. Probalom elviccelni, de altalaban inkabb tartom a tavolsagot. Probaltam nem ellenallni, de olyankor csak befeszultem es fura szitu lett belole.

2015. febr. 20. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehagytam: enyhe autisztikus spektrum zavar: ez az autista betegseg egyik enyhebb tunete. Azert mondjakmezt rank, mert az autistak altalaban keulik az eintkezeset, a kozvetlen kontaktust. Hat nem tudom, szerintem mas jellemzo tunetnek is kene lenni, ahoz, hogy kijelentsek autista vagy. Mindegy...

Nem erzem magam autistanak.

2015. febr. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!