Ha választhatnátok bármilyen külsőt magatoknak akkor milyen lenne az?
Figyelt kérdés
Bármit megváltoztathattok magatokon, nem, magasság, testalkat, hajszín, kor... Tényleg bármit. Ha akartok linkelhettek képet is.2015. febr. 8. 15:35
2/12 anonim válasza:
Én egy kib..szott nagy sárkány lennék, hogy miért azt nem tudom, de biztos király lehet.
Vagy lennék láthatatlan, az is jó.
3/12 opened paradise válasza:
Két bazinagy angyalszárnyat akarnék.
4/12 anonim válasza:
168 cm, 55 kg, kék szem, mahagóni haj, 25 év :DDD
5/12 anonim válasza:
egysejtű
vagy
pók
vagy
óriáskígyó
esetleg
leopárd
6/12 anonim válasza:
174 cm, mélykék, nagy szemek, vállig érő, szőke egyenes haj, frufruval és 16 éves maradnék :D
7/12 opened paradise válasza:
A hatosból én is kérek egyet és legyen idősebb,köszönöm.
8/12 anonim válasza:
Kor és magasságom maradhat, sportosabb alkat, nagyobb szép mell, világosabb zöld szemszín, kisebb orr, szebb bőr.
9/12 anonim válasza:
Nő lennék szívesen, ilyen külalakkal, stílussal:
10/12 anonim válasza:
az alakomon nem változtatnék, mert azon megdolgoztam és elégedett vagyok vele, maradnék nő, mert imádok ez leni, de a szemeim színét lecserélném sötétbarnára és a vércsoportomat 0 negatívra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!