Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne egy éjszaka minden...

Ha lenne egy éjszaka minden évben, amikor bármilyen bűnt elkövethetsz mindenféle következmény nélkül, mit tennél?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 16:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Régen álmodtam olyanokat, hogy csokit loptam a boltból, de még álmomban is olyan szörnyű bűntudatom lett, hogy visszavittem :D
2015. jan. 19. 16:40
 2/21 anonim ***** válasza:
Kirabolnék egy szép kis bankocskát!
2015. jan. 19. 16:40
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
Fogalmazzunk úgy, hogy csökkenteném a világban uralkodó liberalizmust.
2015. jan. 19. 16:43
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Ellopnám a szíved
2015. jan. 19. 16:48
 5/21 anonim ***** válasza:
Egy különösen jót aludnék aznap éjszaka. "Mindent szabad"
2015. jan. 19. 16:51
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Besétálnék több könyvesboltba *.*

Átírnám pár vizsgajegyemet :D

2015. jan. 19. 16:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok, lemaradt:

Besétálnék több könyvesboltba és végre megszerezném azokat a könyveket, amiket múltkor nehéz szívvel (és üres pénztárcával) ott kellett hagynom

2015. jan. 19. 16:57
 8/21 anonim ***** válasza:
Kifosztanék pár kasszát olyan boltból, ahol nagy a bevétel. Annyi pénzt elvennék, amennyi elég lenne az évre, így nem kellene olyan helyen dolgoznom, amit nem szeretek, viszont a fizetésből kijövök, helyette olyan helyen dolgoznék, ahol ugyan kevesebb a fizetés, de szeretem csinálni. Minden évben arra az évre elegendő pénzt "lopnék" el :D
2015. jan. 19. 17:06
 9/21 anonim ***** válasza:
Ellopnék egy csomó nagy értékű kocsit amivel összevissza száguldoznék majd nagyon összetörném. Szeretkeznnék egy csomó szép lánnyal.(sajna ezt csak almomba tudom megtenni, hogy random oda megyek valahova aztán vetkőzünk.) Vezetnék egy buszt. Ellopnék egy zsiráfot vagy struccot az állatkertből aztán meztelenül ellovagolnék vele egy gumicukor boltig ahol hányásig ennék mindenféle cukorkát. Lehet egy cukrászdát is kirabolnék. Majd egy csomó sört szereznék és beleönteném egy jacuzziba megfürdenék benne és innék belőle. Aztán autó szörföznék és leugratnék egy hídról egy ejtőernyővel. Nagyon sokat meztelenkednék. Nem mutogatni csak az szabadabb.Naggyából ennyi így elsőre.
2015. jan. 19. 17:14
 10/21 anonim válasza:
Érdekes kérdés, de azért volna necces így is bűncselekményt elkövetni, mert a bűncselekmény éjszakáját követő napon a sérelmet elszenvedettek még meglincselhetnek. :) Pl. ha megerőszakolsz valakit, akkor lehet, hogy nem csuknak le, viszont a férje még megagyalhat egy hét múlva. :)
2015. jan. 19. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!