"Szóval olasz úriember, szépen kiöltözve, kikenve-kifenve, kigyúrva fekete SL Mercivel" típusú szívtipróról lenne szó. Sőt még van több tetkóm is. Nyakamon születési dátum, hátamon egy fiatalka meztelen nő angyal szárnyakkal, hasamon egy Thug Life felirat. A mellemen egy tigrisfej van.
A jobb vállamon pillangók, lentebb egy tűzviharba úszó sárkány. A bal vállamon van egy nyolc ágú csillag, az alkaromon felkaromon egy ponty csobogó vízben, mellette bambusz erdővel. A jobb combomon tekeredik egy kígyó felfele a köldököm irányába. A kézfejemen van egy "Utálom a kémiát felirat", ez a kamaszkorom vad fiatalságának gyümölcse. Mellesleg szép rövid hajam van, gondosan nyírom, 3mm-től sose hosszabb. Szép olasz gyerek vagyok, Nápolyból származok, atletikus kigyúrt vagyok. Régen szertornáztam, most már csak "gyúrok". 43-as karom van 160 centis mellem, alig férek be a Mercibe, lassan Hummert kell vennem. Na bejön ez a csajoknak? Lehetek tinibálvány?
Nekem nem jön be. Ennyi? Ennyit ír magáról? Mit szeret? Mit nem?
Meg ez a Thug Life annyira vicces, olyan, mint amikor rapper-ek kilós fuksszal a nyakukban mondják, hogy de szar csórónak lenni.
2015. febr. 20. 17:49
12/22 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam, ez a kőkemény valóság. Amúgy főleg kocsikázok itt a területemen, meg üvöltetem a Fidiszentet, meg mondogatom a Lamborghiniből a járókelőknek, hogy de rossz ez a szegénység cucc.
2015. febr. 20. 18:50
13/22 A kérdező kommentje:
És spagettit szoktam tolni csirkemellel, este 6-kor fekszek, esti mesét nézek, valamint iszok egy kis anyatejet amit a díleremtől veszek. Van egy sok gyerekes anyuka aki nagyon bukik rám és megengedte, hogy igyam a tejét. Persze nem ingyen. Bizony ebben a világban mindennek ára van, főleg a gengszter életben. De én nem kezdek ki sokgyerekes anyucikkal, mert nem szeretek bekavarni házasságokba, bár ha unatkozok szíveket török össze. Kedvenc viseletem a fehér ing felhajtott gallérral, feltűrt ingujjakkal, meg a napszemcsi. Mi az amit nem szeretek? A fahéjat. Mindig köhögök tőle, ha a tejberizsre hintem. Én kakaóval eszem, tudom régimódi vagyok, de ez van emberek. Nem lehet minden tökéletes.
2015. febr. 20. 18:57
14/22 anonim válasza:
Amúgy vicces a sztori, ügyes stílusgyakorlat . Nekem bejössz :D
2015. febr. 20. 19:12
15/22 A kérdező kommentje:
Köszi, csak unatkoztam. Ez elég gyatra lett, egyébként néha írok rövid sztorikat. Ez most egy lazább kivitel volt.
2015. febr. 20. 19:52
16/22 anonim válasza:
Azért az írásért ne hagyd ott az állásod.
2015. febr. 20. 20:05
17/22 anonim válasza:
A kérdést ironikusnak érzem. Nekem egy ilyen férfi nem jön be, sőt, egyenesen undorítónak találom.
17/L
2015. febr. 20. 21:43
18/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy virtuóz, ezt beismerem, szóval nem is hagyom ott az állásom. Egyébként volt bennem egy kis kíváncsiság is, hogy manapság ez e a kelendő? Csak mert egyre többet ilyet látok.
2015. febr. 20. 21:46
19/22 anonim válasza:
3 mm-es haj? Hú de utálom ezt, mikor gyerek voltam, a 90-es években, a legtöbb srácnak (nálunk legalábbis) olyan volt. Nem azt mondom, hogy hosszú haj kell, de legyen már hajad. Nekem túl sok a tetoválás, és túl sok a megjegyzés a kocsidról. "Szép olasz gyerek vagyok." Ha meg tudod, minek kérdezed? :D
2015. febr. 20. 22:13
20/22 anonim válasza:
Na, jó, a kérdés nyilván vicc, de azért nem baj, ha tudod, mi lenne a valós válasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!