Bejön a lányoknak ez?
"Szóval olasz úriember, szépen kiöltözve, kikenve-kifenve, kigyúrva fekete SL Mercivel" típusú szívtipróról lenne szó. Sőt még van több tetkóm is. Nyakamon születési dátum, hátamon egy fiatalka meztelen nő angyal szárnyakkal, hasamon egy Thug Life felirat. A mellemen egy tigrisfej van.
A jobb vállamon pillangók, lentebb egy tűzviharba úszó sárkány. A bal vállamon van egy nyolc ágú csillag, az alkaromon felkaromon egy ponty csobogó vízben, mellette bambusz erdővel. A jobb combomon tekeredik egy kígyó felfele a köldököm irányába. A kézfejemen van egy "Utálom a kémiát felirat", ez a kamaszkorom vad fiatalságának gyümölcse. Mellesleg szép rövid hajam van, gondosan nyírom, 3mm-től sose hosszabb. Szép olasz gyerek vagyok, Nápolyból származok, atletikus kigyúrt vagyok. Régen szertornáztam, most már csak "gyúrok". 43-as karom van 160 centis mellem, alig férek be a Mercibe, lassan Hummert kell vennem. Na bejön ez a csajoknak? Lehetek tinibálvány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!