Ti nektek mi a legrosszabb tulajdonságotok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 19:17
2/14 anonim válasza:
Nagyon kritikus vagyok önmagammal és mással szemben. Szeretem hallgatni a dolgokat. Nehezen kezdemenyezek beszélgetést másokkal.
4/14 anonim válasza:
A lustaság nekem is, illetve könnyen ideges leszek.
6/14 anonim válasza:
Nehezen nyílok meg embereknek és kétszínű vagyok
7/14 anonim válasza:
Manipulatív vagyok és már számtalan emberi kapcsolatot tettem tönkre :/ De olykor sajnálom, hogy ilyen vagyok!
8/14 anonim válasza:
Nekem az,hogy mindent úgy akarok alakítani,ahogy az nekem jó,milliméter pontossággal mindent,és utálom,amikor bárki bármilyen dolgomba beleszól,nem fogadom meg senki tanácsát.
Namost ezek miatt szopom is a merevbrét,egyedül élek,és a munkahelyemen kívül semmi emberi kapcsolatom nincs,mert mindenkit szép lassan elüldözök magam mellöl.
10/14 anonim válasza:
Ami nekem rossz vagy másoknak? Nekem rossz a túlzott alkalmazkodásom, és hogy halogatós vagyok. Ami másoknak rossz lehet az, hogy mindent megpróbálok racionálisan megmagyarázni, nem engedem el magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!