Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy embernek nevezett valami...

Egy embernek nevezett valami miért nem tudja használni a wc-t?

Figyelt kérdés
Kollégiumi esetről van szó a női szinten (lehet, hogy ezzel már önmagamnak válaszoltam) és az elmúlt előző félévben iszonyatosan büdös volt és van még néha szinte naponta, amikor fosik az illető és nem húzza le a wc-t. Foscsíkot hagy a wc-ben, a kefét nem használja azt hiszi a fenekét kellene vele kitörölni. Múltkor a kőre sz@rt valaki ugyan abban a wc-ben. Szerintem az újak csinálják legalábbis azok közül valamelyik. Biztosan otthon is a jó édes anyukája ganajoz ki alóla.

2015. febr. 18. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem koli, de mikor 17 évesen kórházban voltam vakbélműtéten, akkor egy fürdőszoba volt velem együtt 6 nőre, hát a pasik átjártak oda, mert az ő slozijuk koszos. Pont akkor nyitottam az egyikre, amikor a mosdóba hugyozott. Vannak ilyen színvonaltalan emberek.
2015. febr. 18. 23:18
 12/19 A kérdező kommentje:
A tangára visszatérve. Én nő létemre nem hordom azt a gusztustalan vackot ezért gimiben ki is röhögtem, de lesz@rtam őket, nem csak én voltam az aki nem hordott tangát. Egy nyomi le is akart filmezni, de láttam. Volt előttem egy kosárlabda erre úgy neki vágtam, hogy a telefon is leesett. Még ő kért elnézést amiért pofátlan volt utána nem is szórakozott többé. Szavakba nem is lehet az emberi bunkóságot önteni.
2015. febr. 19. 09:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagy multinál dolgozom irodai környezetben.A wc-ben állandóan tömény sz.rszag van.Már eleve ezt sem értem, hogy rajtam kívül mindenki a munkahelyén végzi a dolgát rendszeresen? De ez még hagyján,de itt is állandóan sz..os a wc, néha még az ülöke is, vagy esetleg véres. Egyszerűen elképzelni sem tudom,hogy az ilyen mégis mit csinál? Egyszer már elegem volt és szóltam a kolléganőimnek, hogy gusztustalan a wc és figyeljenek oda és még ők voltak felháborodva, hogy én finnyás vagyok meg "talán nem azt kéne nézegetni, hogy mi maradt a wc-ben." Na,erre reagálni sem tudtam,annyira ledöbbentem:) De régebben laktam együtt albiban lányokkal,fiúkkal is és a fiúk mindig sokkal tisztábbak voltak és a wc-t is rendben hagyták maguk után. Volt egy lány lakótársam,aki szintén rendszeresen összevérezte a wc-ülőkét.Az ilyen mit csinál??
2015. febr. 19. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinál? Hát menstruál.

Velem is fordul elő, hogy összevérezem az ülőkét. Csak nekem ott van a kis polcon a fertőtlenítő kendő, hogy lemossam.

Ha nagyon erősen menstruálok, egyszerűen így jön ki. Elhiheted, hogy nem kenem a vaginámat a deszkához. Lehet, hogy függ attól, hogy tampont vagy betétet használsz-e.

De aki otthagyja véresen, az menjen vissza az erdőbe élni.

2015. febr. 19. 13:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért ha odamenstruálok fogok egy papír darabot, leköpöm azt és szépen legyen szó köz sloziról letörlöm csíkmentesre a peremet. Ezt senki nem tanította, de mindig úgy hagyom el a helyszínt, hogy belegondolok abba, hogy utánam is jön valaki.
2015. febr. 19. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
De ezt én is leírtam.
2015. febr. 19. 21:57
 17/19 anonim ***** válasza:
A mi koleszunkban se volt különb a wc. A lányok (!!!) szinte minden nap mellé pisiltek. A szart nagy ritkán húzták le, sokszor úgyhagyták a vécét összehányva, vagy épp vmi kaját burogattak bele, amit nem húztak le. Padlóra, zuhanyzóba szarás nálunk is volt. Szörnyű, hogy egyetemista lányok ezt művelik.
2015. márc. 3. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Olyan is volt, hogy direkt nyitva hagyták a külső, a belső, és a vécéfülkék ajtaját is, hadd menjen szét a szarszag az agész folyosón.
2015. márc. 3. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiúknál valaki kirántott húst rakott a piszoárba.
2015. márc. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!