Van olyan rajtam kívül akit nem vonz a bulizás, ivás?
A fiatalok 98%-a ilyen, és sokszor elég kívülállónak érzem magam miatta, ami nem baj alapjáraton, de elszomorít, hogy az a menő és az a megszokott, hogy el jár mindenki szórakozóhelyekre,ahol lerészegedik, összeszed ismeretlenül valakit meg a többi felszínes emberrel kibeszél mindenkit.
Mellesleg a fiúknak is ez jön most be, olyan lányok akik ilyenek.
Viszont félreértés ne essék, nem vagyok antiszociális, csomó más programot szeretek, nem ülök egész nap a gép előtt és a sorozatok előtt a sötét szobában, szóval ilyen kocka se vagyok:D szeretek szabadban, az emberek között lenni.
Van még rajtam kívül ilyen fiatal itt mint én?:O
19L
"Mellesleg a fiúknak is ez jön most be, olyan lányok akik ilyenek. "
A nagy lópéniszt! A normálisabb srácoknak a normális csajok jönnek be, pont az a probléma, hogy minden fiatal nő, a kihaénnem partyállatokra veri a nyálát...
Igen, kívülálló is vagyok, de kit érdekel? Nekem így jó. Mondjuk én huszonnégy leszek lassan, de a te korodban is pont így voltam.
Imádok kirándulni, sétálgatni a városban csak úgy céltalanul (főleg éjszaka), sportolgatok is, zenélek, olvasok, Shakespeare tirádáit tanulom (aztán felmondom magamnak :')), ilyenek.
Fogadd el magad ilyennek, és próbáld észrevenni a hozzád hasonlóakat. A színpad mellett / mögött keresgélj. ;')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!