Van olyan rajtam kívül akit nem vonz a bulizás, ivás?
A fiatalok 98%-a ilyen, és sokszor elég kívülállónak érzem magam miatta, ami nem baj alapjáraton, de elszomorít, hogy az a menő és az a megszokott, hogy el jár mindenki szórakozóhelyekre,ahol lerészegedik, összeszed ismeretlenül valakit meg a többi felszínes emberrel kibeszél mindenkit.
Mellesleg a fiúknak is ez jön most be, olyan lányok akik ilyenek.
Viszont félreértés ne essék, nem vagyok antiszociális, csomó más programot szeretek, nem ülök egész nap a gép előtt és a sorozatok előtt a sötét szobában, szóval ilyen kocka se vagyok:D szeretek szabadban, az emberek között lenni.
Van még rajtam kívül ilyen fiatal itt mint én?:O
19L
Igen, és hol?
Minden körben, iskolában, munkahelyen, egyetemen stb. a 90% kb bulizós, ha elsőre nem is tűnik annak.
Van, és minden ilyen kérdésnél megírom, hogy sehol nincs előírva, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak. Van, akinek az a szórakozás, kikapcsolódás, ha minden hétvégén tajrészegre ihatja magát, más számára meg egészen más.
Engem sem vonzott soha, hogy ezt a fajta életstílust kövessem.
És mielőtt azzal jönnének, hogy "majd megbánom, és később hiányozni fog, hogy nem éltem ki magam", nos, 32 vagyok, komoly párkapcsolatban, és egyáltalán nem érzem azt, hogy hiányozna a léhaság.
Nincs azzal semmi baj, ha valaki az értelmesebb kikapcsolódást részesíti előnyben.
És hogy kinek milyen lányok jönnek be? Nyilván, akinek a szórakozás abból áll, hogy kómás részegre issza magát, amikor csak lehet, annak nem fog egy magadfajta lány bejönni. Aki meg az értelmesebb időtöltés híve, annak meg az nem fog bejönni, aki minden hétvégén hányásig issza magát.
"Minden körben, iskolában, munkahelyen, egyetemen stb. a 90% kb bulizós, ha elsőre nem is tűnik annak."
Ott, abban a maradék 10%-ban tessék akkor keresgetni.
Persze, a helyzetet nehezíti, hogy általában pont ez a 90% a legfeltűnőbb.
ott a lényeg amit az ötös írt
sok ilyen ember van, de ők nem hallatják a hangjukat, ezért hiszed azt, hogy nincsenek :D
6os, szerintem elírtad, mert pont, hogy taszít, miért lennék irigy??
Oké, de én épp ezért nem tudom megtalálni ezt a 10%-ot, alig néhány hasonló embert látok/ismerek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!