Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy küzdjem le az idegbajt?

Hogy küzdjem le az idegbajt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen iszonyú ideges vagyok egy ideje. Minden és mindenki idegesít,sokszor el is sírom magam az idegtől. Az bánt igazán,hogy a szüleimmel is nagyon bunkó tudok lenni,pedig őket tényleg nem akarom megbántani. Mit tegyek?

17/L

2015. febr. 13. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy magnéziumhiányod van.

Léteznek nyugtató hatású teakeverékek, tudsz venni ilyen DM-ben, Rossmannban, bioboltokban.

Kávézol? Mert nekem pl. nem szabad délután erős kávét innom, max. valami intsant szart, az erőstől idegbeteg leszek. Ha energiaitalt iszol, azt tedd le, mert az is megemeli a vérnyomást és az is eredményezhet agressziót.

Ha idén érettségizel, lehet, hogy az is belejátszik: a tudatalattid már most stresszel.

2015. febr. 13. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megállapítani, mivel biológiai és pszichikai okai is lehetnek.

Ha biológia, akkor alváshiányról is lehet szó.

2015. febr. 13. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem biológiai oka van, mert időszakosan jelentkezik. Általában koradélután és ilyenkor tél végén,koratavasszal tart... Ez az enyhe napos idő... És az a legrosszabb ha nem tudok menni sehova,mert nincs programom éppen.
2015. febr. 14. 10:11
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy fáradt vagy, Nagyon sok gondot akasztasz a válladra. Ha csak spontán van az, hogy hirtelen ideges leszel, robban tudnál, nagyon jó rá, hogyha hallgatsz. Tudom nagyon nehéz de akkor ne szólj semmit. Nekem ami sokat segített elmentem egy olyan helyre ahol senki nem hallja mit mondok és hangosan kibeszéltem magamból, ami idegesített vagy belül feszülté tett.
2015. febr. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!