Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy ember 3napig nem...

Ha egy ember 3napig nem alszik milyen folyamatok zajlódnak le az agyában?

Figyelt kérdés
van errõl valami tudományos írás hogy mi trténik az agyban? meddig bírja az ember alvás nélkül?
2015. febr. 11. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam, hogy az ember 7 napig bírja alvás nélkül, utána örökre elalszik....
2015. febr. 11. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Állítólag egy idő után elkzed hallucinálni... de ez nem tudom, mennyire igaz.
2015. febr. 11. 17:51
 3/4 opened paradise ***** válasza:
100%
Én 50 óra után angry birds-öket láttam mindenhol.
2015. febr. 11. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3-4 nap után kezdődnek a halucinációk majd az 5 napon már szinte zombi vagy. Katonákat szoktak valahol kiképezni így őket 6 napig nem engedig aludni az eső erdőben és próbálják rávenni őket, hogy egy a kiképzés előtt kapott információt elfecsegjenek. Ha elmondják megbuktak. A feletteseik még úgy is megpróbálják kihúzni belőlük az infót, hogy azt mondják ők a feletteseik és parancsolják, hogy mondják el. Majd a 6. nap végén egy pár órás vallatás után megpróbálják a "felmodnási" leveleüket aláíratni velük. Ilyenkor még nagyon sokan elbuknak és olyan méértékben nem tudnak önmagukról, hogy azt sem fogják fel mikor vége van a kiképzésnek. A 6-7 nap után fenn áll a kockázata, hogy az agy feladja és meghal az ember. Az ébren lét rekordját legjobb tudomásom szerint egy amerikai fiatal tartja 11 nappal.
2015. febr. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!