Pszichopata vagyok?
Nem vagyok emberbarát, visszahúzódó àlmodozó vagyok. Sokszor mosolyodok el, nevethetnékem van ha valakivel társalgok, "inger ér a külvilágból". Elvileg humoros vagyok mások mondták, de azért mindenen elmosolyodni nem normális (ha megerőltetem magam tudok komoly lenni[mármint mindig komoly vagyok de ok nélkül mosolygok.]). Azt olvastam az ilyen emberek pszichopaták. Az lennék vagy csak egy egyén vagyok furcsa tulajdonságokkal? Sokat gondolkozok, programozni tanulok, angolul tanulok, sportolok(még nem komolyabban de tervezem) szabadidőmben.
Önbizalom hiányos vagyok, lehet ezért ilyen "nevethetnék" a személyiségem? Így küzdi le a tudatalattim, hogy egy sz*r vagyok?
1. Egy pszichopata nem tenne ki ilyen kérdést.
2. Egy pszichopata nem írná magáról, hogy önbizalomhiányos.
3. Egy pszichopata nem mondja azt, hogy egy sz*r.
A pszichopata nem visszahúzódó, remekül és gátlástalanul elvan az emberek között általában jól tudja manipulálni őket. A pszichopatának nincs önbizalomhiánya, nem izgul nem szomorú, nem boldog és legfőképpen nem foglalkozik azzal vajon pszichopata e.
Egy pszichopatának nincsenek érzelmei, csak megtanulja azokat eljátszani. Nem feltétlenül sorozatgyilkos (10 emberből egy ilyen) hanem egy idealizált képhez próbál igazodni ami nyugodtan teheti tökéletes üzletemberré, családapává, lelkésszé... pékké...
És ebben még sikeresek is mert saját érzelmek híján szürreálisan sok türelmük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!