Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnék közvetlenebb?

Mondmeg miaz kérdése:

Hogyan lehetnék közvetlenebb?

Figyelt kérdés
Nem nagyon hallanak meg a többiek még ha hangosan mondok dolgot akkor sem, viszont ha még annál is hangosabban mondom akkor meg gáz mert mindenki rám néz pedig én csak mondani szerettem volna valamit nem azt hogy mindenki rám nézzen hogy: "mit akar ez a f* sz?" Már lassan 2 éve ebbe az osztályba járok de nem ismernek el... lehet mert nem szólogatok be a tanároknak inkább figyelek órán meg nem megyek bele ret* rdált vicceikbe... ja meg az hogy ütögetik egymást "na hallod verd már nyakon a srácot ne aludjon már" és ilyenkor mikor mondom hogy nem akkor meg balf* sznak néznek.. Meg van amikor észre sem vesznek ha ott vagyok abban a társaságban. Ez egy fiú osztály nincs egy lány sem, de azért nem hiszem hogy ilyen ret *rdáltnak kellene lenniük. Szóval az itt a kérdés hogyan lehetnék közvetlenebb/bátrabb/egyedibb hogy mások is felfigyeljenek rám/észre vegyenek?

2015. febr. 9. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor vennének észre, ha egy szinten lennél velük. Azt meg ne tedd. Bírd ki ezt a pár évet "láthatatlanul". Neked van igazad.
2015. febr. 9. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem az ő bajuk, ha kimaradsz a legjobb éveidről. Figyelni kell órán stb. tény. De! Legyen már humorod. Még ha ez neked nem is jön be...Vagy beilleszkedsz(ami egy idő után nyomasztó) vagy maradsz ilyen, ami ugyan úgy nyomasztó. Legyen stílusod, legyen humorod, normálisan nézz ki (nem is tudod sajnos milyen fontos) és ennyi. Vagy maradj olyan mint most...Szar az élet.
2015. febr. 9. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
A lányok szerint jól nézek, barátnőm is van, humoros is vagyok de egyszerűen nem hallanak meg.. hiába próbálok viccelődni ha nem hallanak meg..
2015. febr. 9. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Lenéznek, nem számítasz nekik. Próbáld Te vezetni őket, ne hagyd, hogy ők tegyék.
2015. febr. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!