Hogyan lehetnék lazább, közvetlenebb a lányokkal szemben?
20 éves vagyok és még csak egy barátnőm volt, aminek véleményem szerint az lehet az oka, hogy kicsit feszült vagyok a lányok közelében, nemigazán tudok úgy viselkedni, mint pl. haverokkal. Itt elsősorban nem az a gond, hogy a feszültséget látják rajtam, mert ezt elég jól titkolom, de éppen ezért nem tudok velük rendesen kommunikálni. Hülyeségek jutnak eszembe, egy lánnyal nem az iskolával kapcsolatos problémákról vagy a MÁV menetrendről kellene beszélgetni.... :D Tény, hogy nem vagyok túlságosan kreatív ember, de ha lány van a közelemben, vagy vele kellene hosszasan beszélgetnem, akkor végleg megfagyok. Ez ellen szeretnék tenni, máskülönben úgy érzem, hogy ebből nem lesz kiút.
Szerintetek?:)
Tudom könnyű mondani én is ebben a helyzetben vagyok, de megpróbálom a dolgot nem görcsösen erőltetni, még finomítani kell rajta de én úgy érzem jó úton haladok. :D
Nekem az első lépések a nagyon nehezek utána ha a lány is nyit akkor már nincs gond!
Beszélgess sokat lányokkal online, és ha itt már belejössz, tudod, hogy milyen téma után milyen kérdéseket lehet feltenni, akkor élőben is sokkal könnyebb lesz.
Sok sikert! :)
Én is ilyen vagyok csak én lány vagyok. Elég zavaró ez az egész. Pedig nem vagyok csúnya se kövér, tetszettem már fiúknak csak valahogy nem tudom elengedni magam és közvetlen lenni.
Nekem az szokott bejönni ha előtte beszélgetünk fb-on és utána már több a közös téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!