Én annak szurkolok, hogy eljő az az idő, amikor az ilyen műsorok megszűnnek.
A sajtó szabad, de elvenném az országos sugárzás jogát attól a tévétől, amelyik hasonló fost a műsorára tűz.
2015. febr. 7. 23:11
2/7 anonim válasza:
Egyetértek. Rongy, semmi emberek ezek. Nem értem, ki néznek ilyen szemetet.
2015. febr. 7. 23:36
3/7 anonim válasza:
Én VV Márkónak szurkolok. Remélem van ilyen nevű gyökér, de honnan is tudhatnám? Mivel egy értelmes ember nem néz ilyen szarokat, pont leszarom ki nyeri. És ebből kiindulva te egy oltári nagy köcsög vagy kérdező. Szép estét te kis taknyos 14-15 éves.
2015. febr. 7. 23:37
4/7 anonim válasza:
Én neked szurkolok, kérdező, hogy egy szép nap arra ébredsz, hogy fogalmad sincs, éppen kik égetik szénné magukat a való világ 666. szériájában, és azt a felfedezést teszed, hogy tulajdonképpen nem is érdekelnek az üresfejű médiatermékek, akik pénzért reklámozzák a perverzióikat főműsoridőben.
2015. febr. 7. 23:39
5/7 anonim válasza:
Annak szurkolok, hogy megváltoztassák a szabályokat, és ezután az ilyen életképtelen barmokat ne engedjék vissza a társadalomba, ha már egyszer bezárták őket.
2015. febr. 8. 01:15
6/7 anonim válasza:
Fanninak és Robinnak,inkabb Fanninak. nekem o nagyon szimpatikus mar az elejetol. nelkule nem lenne elt a villaban. remelem vegre egy lany nyeri. csak ne a Dennis,o nem erdemli meg. a Laci se,nekem o az elejetol nem volt szimpatikus..es amiket csinal.. hajra Fanni!
2015. febr. 19. 23:50
7/7 anonim válasza:
A minap szerencsétlenségemre belebotlottam egy ilyen valóvilág szereplő szellemi-erkölcsi toprongyba. Be szeretett volna nálam próbálkozni, mert azt hitte, tudom, ki ő. Mivel évek óta nem nézek retekklubbot se TV2-őt, azt se tudtam, hogy megint van való világ. A fiatalúr ezen eléggé megsértődött, majd közölte velem, hogy egy közszolgálati média imádó, begyepesedett idióta vagyok és azt is elmagyarázta nekem, hogy nyilván akkor egy antiszemita, homofób, kirekesztő...stb neonáci lehetek. Nevet nem tudok, mert nem emlékszem rá.
A fentiek fényében én csak azért szurkolok, hogy többet ne büntessen a sors Budapest vigalmi negyedében ilyen humanoidokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!