Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világ! Ildinek vagy...

Való Világ! Ildinek vagy Évának szurkoltok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik rosszabb, mint a másik, de ha már választani kell, inkább Éva.
2011. jan. 15. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyiknek se, de biztos hogy Éva megy vissza.
2011. jan. 15. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szeretem,de ha választanom kellene,akkor Éva.
2011. jan. 15. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazából egyik se szimpatikus. De úgyis Éva megy vissza. Azért kíváncsi lennék arra, hogyan változnának a villában az erőviszonyok, ha Ildi nyerné a párbajt.
2011. jan. 15. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Az utóbbi pár napban Éva is megmutatta kicsit az emberibb oldalát, ami mondjuk nekem pozitívum, még Ildiről kiderült hogy nagyon nem tud emelt fővel veszíteni, ami viszont nagyon gáz volt... Eddig örültem volna ha Ildi megy vissza, hogy megtudjuk milyen is ő "valójában", mostmár viszont egyik sem "hiányozna". Utolsóval egyet értek, kíváncsi vagyok mi lenne a villában ha Ildi menne vissza, de biztos vagyok benne hogy Éva fog...
2011. jan. 15. 19:47
 6/10 anonim válasza:
szerintem szoros lesz! hajrá Éva! :)
2011. jan. 15. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Éva, és remélem ő megy vissza.
2011. jan. 15. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Éva az utóbbi 1 hétben megmutatta h milyen valójában, hogy nem csak veszekedni tud, hanem jó fej, szeretni való ezt leginkább Alekosznak köszönhetjük, akivel nagyon összebarátkoztak, aki kihozta belőle a jót

Az Ildi pedig egyre mélyebbre süllyedt a szememben. Nem képes elfogadni h veszít, v hogy ha nem neki van igaza, képes még a saját csapatát is leszólni (műveltségi kérdéseknél) bunkó(amikor a repnél kifigurázta az anikót akinek meg szőrnyen rosszul esett) meg egyéb ilyen kirohanásai

2011. jan. 15. 21:18
 9/10 nixi96 válasza:
Éva!:D
2011. jan. 16. 14:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenki kapott 1 zöld kezecskét :D
2011. jan. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!