Egyes emberek miert azzal torodnek, hogy masnak mije van-vagy epp milyen nincs-, es miert hasonlitgatnak masokat magukhoz?
A kornyezetemben van par csaj, aki eleg furan viselkedik. Tegnap a fulem hallatara beszeltek ki a legjobb baratnomet. Az egyik csaj azzal jott, hogy a baratnomeknek kevesbe szep a hazuk, mint az ovek.
Mindket csajnal jartam. Ez, aki kibeszelte a baratnomet fele olyan kicsi hazban lakik. En elhiszem, hogy egy 6 szobas lakast(ebben benne van 2 szoba, furdo, konyha, nappali es ebedlo) konnyebb szebbe varazsolni, mint egy 10 szobas hazat(ezekben szinten benne van nappali, furdo, konyha, minden) De miert kell ilyesmivel foglalkozni ugy, hogy nem is volt meg naluk. En persze mivel fultanuja voltam azt se tudom, hogy szomoritsam ilyen baromsagokkal a baratnomet, viszont ha nem szolok, nyomni fogja a szivemet.
Ilyenről felesleges beszélned a barátnődnek, pukkadjon meg a kibeszélős :)
Egyébként a szobákba nem szoktunk beleszámolni minden helyiséget, a szobák száma a valóban szobának használt tereket jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!