Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem értem! Miért ilyenek?...

Nem értem! Miért ilyenek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
szóval, a suliban pl. megyek a folyosón, és olyan emberek, akiket NEM ismerek, direkt nekem jönnek. És nincs nagy tömeg, tehát nem lehet véletlen. meg amikor ülök egyedül az udvaron, akkor odalyönnek hozzám szintén olyan emberek, akiket nem ismerek, és még kissebbek is nálam, és beszólnak. De ha nem ismerem!! Mi oka van rá?????

2015. febr. 6. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül vagy, "könnyű préda". Akik nagy arcoknak hiszik magukat, gyakran kötözködnek a "gyengékkel".
2015. febr. 6. 11:17
 2/6 anonim válasza:
73%
Csak "menőknek" hiszik magukat mert valakit piszkálnak meg beszólogatnak, ha beszólnak neked valamit akkor te menj el és ne foglalkozz velük, kerüld el őket, nem kell az ilyenekkel foglalkozni vagy ha már nagyon idegesítenek akkor szólj vissza nekik vagy szólj az igazgatónak vagy az osztályfőnöknek.
2015. febr. 6. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
romák vagy magyarok?
2015. febr. 6. 15:13
 4/6 A kérdező kommentje:

1.:nem szoktam egyedül lenni, a barátnőimmel vagyok

2.:kisebbek nálam!!általában

3.: magyarok.

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

2015. febr. 6. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem verd meg őket. Én is azt csináltam az ilyenekkel
2015. febr. 15. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:

lány vagyok

nem szoktam verekedni

nem is szeretnék

2015. febr. 16. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!