Mi merül fel egy értelmesnek tűnő emberben, ami ráveszi arra, hogy az intim területeit mutogassa?
Erre itt a bizonyíték, van ilyen:
3-as, veled értek egyet, sértésnek tartottam, és megszakítottam minden kapcsolatot a fiúval.
*képeket, bocsi az elírásért.
zoligyerek XD jajj már, ez ronda volt.
Szerintem, ha valakivel komolyabban akarok valakitől kapcsolatot, akkor nem tartozik hozzá, hogy valaki a farkát mutogatja. Ezért is nem értem. Szexkapcsolatnál lehet valakinek ez is elég, csakhogy itt abszolút nem erről volt szó.
loooool az egy dolog hogy fura ha kepet kuld a farkarol, de hogy eamitt minden kapcsolatot megszakitani vele, mikor mar eloben is talalkoztatok es teljesen okes volt, na az durva!
fogok is feltenni egy kerdest hogy bizonyos lanyokkal miert nem lehet egyaltalan beszelni a sexrol? egeszsegesek, normalisnak tunnek, nem szuzek stb. akkor megis mi jatszodik le a fejukben hogy par ertelmes mondatot sem lehet veluk beszelni errol..
ne haragudj kerdezo, de te sosem kivantal meg egy masik embert? sosem izgatott fel valami? csak virag nyelven neha neha lehet erre egy pici utalast tenni?
a normalis emberi reakcio arra ha valaki ido elott kepet kuld a farkarol az ez: ":)))) :D:D"
es elmondod hogy na erre nem voltal kivancsi es most nem kellet volna, akar leirja magat elotted es nem talizol vele tobbet, dehat akkor is sertesnek veszed? :D mi alapjan? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!