Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi merül fel egy értelmesnek...

Mi merül fel egy értelmesnek tűnő emberben, ami ráveszi arra, hogy az intim területeit mutogassa?

Figyelt kérdés
Adott egy viszonylag helyes srác, beszélgetünk, találkozunk, értelmesnek tűnik. Kerülöm az olyan szituációkat amik efféle perverzségre vehetnék rá a másil embert. Akkor mégis mi veszi rá, hogy csevej közben képeeket mutogasson a farkáról? :D

2015. febr. 4. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
9-es, de én tudom hogy mekkora.. :) De ha most elkezdeném mutogatni, az kicsit ironikus lenne ennél a kérdésnél. :)
2015. febr. 4. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Erre itt a bizonyíték, van ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=ROQmapcaNl4

2015. febr. 4. 20:01
 13/16 A kérdező kommentje:

3-as, veled értek egyet, sértésnek tartottam, és megszakítottam minden kapcsolatot a fiúval.

*képeket, bocsi az elírásért.

zoligyerek XD jajj már, ez ronda volt.

Szerintem, ha valakivel komolyabban akarok valakitől kapcsolatot, akkor nem tartozik hozzá, hogy valaki a farkát mutogatja. Ezért is nem értem. Szexkapcsolatnál lehet valakinek ez is elég, csakhogy itt abszolút nem erről volt szó.

2015. febr. 4. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Vannak,akik itt mutogatják a nemiszervüket és kérnek róla véleményt,mivel semmi önbizalmuk.Azt is el tudom kėpzelni,hogy a pali így akarta leszűrni ,mielőtt belebonyolódnátok,hogy testileg elfogadhatónak tartod e.Rengeteg normál farkú pasi szorong a mėrete miatt.Hihetetlenül frusztráltak tudnak lenni.Vagy csak laza fiúnak akart tűnni.Mondjuk,elszúrta.
2015. febr. 5. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
:D valószînűleg épp aktívan éli a szexualitását és élvezi az ebből fakadó helyzeteket. Ja, és szereti a sajàt testét, valószínűleg sok gyönyörhöz juttatta már az alsó fele és ez feldobja a kedvét.
2015. márc. 31. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
28%

loooool az egy dolog hogy fura ha kepet kuld a farkarol, de hogy eamitt minden kapcsolatot megszakitani vele, mikor mar eloben is talalkoztatok es teljesen okes volt, na az durva!

fogok is feltenni egy kerdest hogy bizonyos lanyokkal miert nem lehet egyaltalan beszelni a sexrol? egeszsegesek, normalisnak tunnek, nem szuzek stb. akkor megis mi jatszodik le a fejukben hogy par ertelmes mondatot sem lehet veluk beszelni errol..

ne haragudj kerdezo, de te sosem kivantal meg egy masik embert? sosem izgatott fel valami? csak virag nyelven neha neha lehet erre egy pici utalast tenni?

a normalis emberi reakcio arra ha valaki ido elott kepet kuld a farkarol az ez: ":)))) :D:D"

es elmondod hogy na erre nem voltal kivancsi es most nem kellet volna, akar leirja magat elotted es nem talizol vele tobbet, dehat akkor is sertesnek veszed? :D mi alapjan? :D

2015. márc. 31. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!