Ti milyen embernek gondoltok engem? (Képpel)
Figyelt kérdés
Szóval nem arról beszélek,hogy milyen csúnyának gondoltok,hanem hogy a külsõm alapján szerintetek milyen embertípus vagyok.
2015. febr. 2. 16:24
11/18 anonim válasza:
Nagyon szimpi vagy,szerintem jó fej lehetsz:)
12/18 anonim válasza:
Olyannak gondollak, aki mindenkivel jóban van, aktív közösségi életet élsz, kicsit minden lében kanál, puncsos típus. A suliban bírtam az ilyeneket, mert elvállaltak minden plusz projektet, amivel imponálhatnak a tanároknak, így nem rám hárultak ezek.
13/18 anonim válasza:
Nekem egy szimpatikus, kedves ember benyomását kelted. 23F
14/18 anonim válasza:
Hát ezt tányleg nehéz kép alapján megállapítani. Első benyomásra valakinek vagy szimpatikus vagy, vagy nem. Nekem az vagy :)
15/18 anonim válasza:
Komoly,visszafogott de érzékeny.És a felszín alatt ott a szenvedély,de csak az arra érdemeseknek.Szóval szerintem izgalmas.
16/18 anonim válasza:
Szerintem a kutyákat szereted, vagy a lovakat, vagy mindkettőt, és állatbarát vagy!
Szerintem a matekot is szereted.
Inkább vagy reál beállítottságú szerintem mint művészlélek, de talán szeretsz rajzolni is.
Szerintem van valamilyen háziállatod, de nem kertes házban laksz.
17/18 A kérdező kommentje:
Ebbõl szinte egyik sem igaz :) Pont az ellentétemet írtad le... És UTÁLOM a matekot :D
2015. febr. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!