Miert ilyenek az emberek? Miert a boritorol itelnek? 13/L tobbi lent
Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok es Szuretin egy 24 eves fiuval tancoltam..o kert meg engem hogy tancoljak vele. Aztan mar az utolso meg allonal mar eleget ivott. A balon este szuret kiralyt es szuret kiralynot valasztottak. Mi nyertuk meg. Este sokat tancoltunk,beszelgetunk. Minden nap beszelunk egyebkent..de mikor ezt latjak az emberek. Eleg negativ velemenyt mondanak. Nem ertem hogy miert. (csalad barat, van baratnoje) qkkor miert kell mar masra gondolni?!2015. febr. 1. 08:24
11/11 KJUsul válasza:
Mert a sok mocskos pdfl miatt, már az emberek rossz szemmel nézik azt is, ha valaki gyerekekkel beszél, és feltételezik, hogy az illető is pdfl. Pedig ez nem így van. Ez egy ilyen világ, az emberek nem bíznak egymásban, sajnos igen gyakran nem ok nélkül!
Gyerekkoromban a szomszédaink nyugodtan beszélhettek velünk, senki nem gyanakodott, és ilyen pdo ügyekről is legfeljebb pletykákban halottunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!