Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért hiszik azt hogy...

Sokan miért hiszik azt hogy aki falusi/vidéki az már primitiv? Ezt hogyan tudják a "nagy világi emberek" leszűrni hogy valaki falusi/tanyasi 2 mondat után?

Figyelt kérdés

Ezt folyamat tapasztalom.. Egy megyeszékhely melletti kis faluban nőttem fel, és lakok most is. Nincs az a pénz amiért városba élnék, nem is akarok, az az álmom h tanyán éljek majd... Középsuliból pl. kinéztek folyamat (mivel az városba volt, én faluból jártam át oda), volt hogy fórumokon, neten is megkaptam hogy nagyon "tanyasi/falusinak" tünök, de nem értem hogy miért... Én nem bántom pl. Pestieket, de nem értem hogy ők miből veszik le 2 mondat vagy pár kép alapján hogy "nagyon falusi/tanyasinak tünök". Amugy hozzátenném hogy mezőgazdaságból és alkalmi munkákból tartom el magamat, hozzászoktam hogy van kertünk, és ahhhoz is hogy a bolt 5 percre van tőlem, ahova még mackónadrágba is lemehetek ha kell valami...

N/25

2015. jan. 31. 16:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
# 7/9 engem+ egy havert kinéztek Pesten. A Nyugatinál, mikor bámészkodtunk, meg arról beszéltünk hogy mi milyen ott, mekkora üzlet a Westend, hogy mi még nem jártunk ott, azt hallom hogy ők mondják félhangosan "Na a hülye falusiak már megint itt vannak".
2015. jan. 31. 17:31
 12/16 A kérdező kommentje:
# 10/11 2:2 akkor szerintem egálban vagyunk. Nem hinném hogy különb lehetsz nálam egy fokkal is, ha már egy sz.ros helyesírási hiba miatt le kell szólni a másikat, LEHET hogy nem tökély a helyesírásom, de vannak azért az enyémnél gázosabbak is.... :) Vicces mikor a helyesírásomról kell okoskodni. :) De csak úgy mellékesen elmondanám hogy 4es érettségim van magyarból, plusz a hibajavítóm se jelzett most piros aláhúzással.
2015. jan. 31. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Vannak olyan helyzetek, amikor simán ki lehet szűrni, hogy faluról gyűttél..

Kívűlről akartunk barátnőmmel a panoráma liftbe beszállni. :

Jót röhögtünk magunkon, és ennyi..

Pestiek furcsán néztek? Kit zavar?

2015. jan. 31. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:

de ez nem azt jelenti, hogy ilyenek a pestiek, hanem azt, hogy az a pár ember ilyen

nem kell törődni az ilyen iq-fighterekkel

2015. jan. 31. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
44%

Mert akik ezt hiszik azok felsőbbrendűeknek képzelik magukat másoktól, persze a nagy semmire!

Ez meg bizony a pestiekre nagyon jellemző.

2015. febr. 21. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Ismét egy értelmes általánosító hozzászólás. Gratulálok. Remélem, most jobban érzed magad.
2015. febr. 22. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!