Sokan miért hiszik azt hogy aki falusi/vidéki az már primitiv? Ezt hogyan tudják a "nagy világi emberek" leszűrni hogy valaki falusi/tanyasi 2 mondat után?
Ezt folyamat tapasztalom.. Egy megyeszékhely melletti kis faluban nőttem fel, és lakok most is. Nincs az a pénz amiért városba élnék, nem is akarok, az az álmom h tanyán éljek majd... Középsuliból pl. kinéztek folyamat (mivel az városba volt, én faluból jártam át oda), volt hogy fórumokon, neten is megkaptam hogy nagyon "tanyasi/falusinak" tünök, de nem értem hogy miért... Én nem bántom pl. Pestieket, de nem értem hogy ők miből veszik le 2 mondat vagy pár kép alapján hogy "nagyon falusi/tanyasinak tünök". Amugy hozzátenném hogy mezőgazdaságból és alkalmi munkákból tartom el magamat, hozzászoktam hogy van kertünk, és ahhhoz is hogy a bolt 5 percre van tőlem, ahova még mackónadrágba is lemehetek ha kell valami...
N/25
Vannak olyan helyzetek, amikor simán ki lehet szűrni, hogy faluról gyűttél..
Kívűlről akartunk barátnőmmel a panoráma liftbe beszállni. :
Jót röhögtünk magunkon, és ennyi..
Pestiek furcsán néztek? Kit zavar?
de ez nem azt jelenti, hogy ilyenek a pestiek, hanem azt, hogy az a pár ember ilyen
nem kell törődni az ilyen iq-fighterekkel
Mert akik ezt hiszik azok felsőbbrendűeknek képzelik magukat másoktól, persze a nagy semmire!
Ez meg bizony a pestiekre nagyon jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!